Skip to ContentSkip to Navigation

Goederenontvangst

.

Product/dienst

Post- en Pakketverwerking.

Omschrijving van het product/dienst

Binnen de Bibliotheek verzorgt de medewerker van de postkamer/expeditie voor de post. Buiten de Bibliotheek organiseert het Facilitair Bedrijf de in- en uitgaande postbezorging. Het centrale postadres van de Bibliotheek is Broerstraat 4, 9712 CP Groningen of Postbus 559, 9700 AN Groningen

Bij de postkamer/expeditie worden de post en goederen bezorgd en wordt de Bibliotheek post voor verzending aangeboden. Verder wordt de post gesorteerd en bij het secretariaat van de Bibliotheek wordt de post in de betreffende postbakken gedeponeerd.

De post kan worden aangeboden ter verzending. Alle post die voor 12.45 uur is aangeboden wordt nog de zelfde dag verwerkt. Post dat na dit tijdstip wordt aangeboden kan pas de volgende dag worden aangeboden voor verzending. De post dient ongefrankeerd te worden aangeboden. Ongefrankeerde post mag nooit worden aangeboden aan externe postbedrijven.

Binnenkomende postpakken en goederen worden bij de postkamer/expeditie aangeboden en gedistribueerd binnen de Bibliotheek. Uitgaande postpakketten kunnen bij de postkamer/expeditie worden aangeboden.

Bestelwijze/contactpersoon

Postkamer/expeditie
Telefoon: 34989

Leveringsconditie

n.v.t.

De prijs

De frankeerkosten worden betaald uit de budgetten van de Bibliotheek.

Formulier n.v.t.


Laatst gewijzigd:21 maart 2018 14:59