Alumnibijeenkomst Fryslân | Save the date

Wanneer:di 09-04-2024
Waar:Medisch Centrum Leeuwarden

Op 9 april organiseert de Alumni Sirkel Fryslân een bijeenkomst in het auditorium van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Een van de spreker is hoogleraar Christiaan Boerma. Christiaan Boerma is decaan van de MCL Academie en bijzonder hoogleraar Betekenisvolle Preventieve Zorg. De leerstoel is een gezamenlijk initiatief van de Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân en het Medisch Centrum Leeuwarden.

Deze samenwerking tussen het MCL, Stichting Topklinische Zorg Fryslân en het departement Sustainable Health van de Campus Fryslân stelt positieve gezondheid en de behoefte van mensen centraal. Wat is voor hen betekenisvol en hoe kunnen zij hierin zo veel mogelijk eigen regie houden? Meer informatie volgt.