Skip to ContentSkip to Navigation
Alumni

YAN CoachCafé

Wanneer:di 04-02-2020 19:00 - 22:30
Waar:Groningen, Van Swinderen Huys

Vol Vol Vol

Voor alle jonge alumni die zich hebben voorgenomen om 2020 goed te beginnen en hun loopbaan een boost te geven, organiseert het Yong alumni network (YAN) een CoachCafé. Een gezellige avond waarin alumni samen met professionele coaches (voor een overzicht van de coaches, scroll naar beneden) en mede-alumni goede gesprekken voeren over hun loopbaan. Onderwerpen die hierin aan bod kunnen komen zijn o.a.: carrière pad, een baan die bij je past, leiderschap, gespreksvoering, ondernemen, life/work balance, personal branding, en solliciteren.

Door deze gesprekken worden de alumni uitgedaagd om aan de slag te gaan met hun loopbaan.
In twee sessies van elk drie kwartier ga je met twee à drie mede-alumni met een loopbaanonderwerp aan de slag. Door samen te sparren en te spiegelen leren de alumni niet alleen van de coach maar ook van elkaar. Tijdens de netwerkborrel na afloop is er ruimte om na te praten.

Waarom een café? Omdat goede gesprekken meestal toch al plaatsvinden in cafés. Omdat je in cafés vaak ‘toevallig’ de juiste mensen ontmoet. En omdat het lekker is om af en toe je keel te smeren.

Programma
19.00 Ontvangst jonge alumni en coaches met koffie en thee
19.30 Opening en introductie CoachCafé
19.45 Eerste ronde coachgesprekken
20:30 Wisselen en drankje
20.45 Tweede ronde coachgesprekken
21.30 Afsluiting
21:35 Borrel en het uitwisselen van ervaringen
22.30 Einde

Coaches

Jan Boon

Jan Boon
Jan Boon Communicatie helpt communicatieprofessionals een (volgende) stap in hun carrière te maken en helpt daarmee organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden.

Jeroen Fidder

Jeroen Fidder
Mijn persoonlijke en professionele doel is om de energiehuishouding van de samenleving beter op orde te krijgen. De belangrijkste stap hierin is het mobiliseren van genoeg goed talent. Daarnaast is het voor iedereen, los van zijn passie, goed om lekker in zn vel te zitten en met nuttige dingen bezig te zijn. Ik help graag anderen hun doelen te vinden en daar naartoe te groeien.

Tanja Grgic
Welke baan past bij jou? Twijfel je over jouw huidige baan of ben je op zoek naar iets nieuws, maar weet je nog niet wat je echt wilt. Als coach kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden, zodat je helder krijgt waar je naar toe wilt en hierna vervolgstappen kunt zetten.

Esther Haag

Esther Haag
Esther Haag is sinds 2004 manager externe relaties aan de Faculteit der Letteren. Eén van haar taken is het coachen van studenten op zoek naar een stage of werk. Ze heeft een groot netwerk, binnen en buiten de regio. Naast haar werk doet ze de post-HBO opleiding tot Loopbaancoach, die ze dit najaar zal afronden. Ze beantwoordt graag je vragen over solliciteren en vinden wat bij je past.

José van der Veen
'Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?' 'Wat houdt me tegen?' 'Hoe presenteer ik mijzelf effectief?' Als loopbaancoach help ik jou om het antwoord op deze vragen helder te krijgen. Zodat jij stappen kunt zetten naar een passende baan. Betrokken en met humor!

Anjo van der Wal
Anjo is 23 jaar werkzaam als zelfstandig adviseur, trainer en coach. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan als leidinggevende, docent communicatie, communicatietrainer en (organisatie)adviseur in uiteenlopende bedrijfstakken profit en non-profit. Ze reikt professionals tools en inzichten aan om in hun werk vanuit systemisch perspectief waar te nemen en interventies te doen.

Linda van den Bovenkamp
Als HR medewerker en later als life-/ vitaliteitscoach ontdekte ik dat als je jezelf kent je keuzes kunt maken die echt bij je passen: dit maakt je capabel en energiek!    
Levensplezier zit in het telkens ontdekken van nieuwe wensen en die realiseren. Een vraag die vaak bij mij opspeelt is: Waarom brengen we onze auto één keer per jaar voor een APK keuring en houden we nauwlettend de batterij van onze mobieltjes in de gaten maar staan we soms te weinig stil bij hoe onze eigen motor blijft lopen en onze eigen batterij opgeladen blijft?

Marit van Mil
Marit verheldert, zet zaken op scherp en brengt nieuwe inzichten. Zij is een analytische en creatieve organisatie- en veranderkundige. Alumna van de RUG (communicatie en informatiewetenschap)  en vakvrouw in het ontwikkelen en coachen van kennisintensieve organisaties. Wat kan ik aan jouw ontwikkelvraag bijdragen? Tot gauw in het CoachCafé!

Marrit Jansma

Marrit Jansma
Hoe ben ik als persoon en wat voor invloed heeft dit op de invulling van mijn leven? Met elementen uit de mindfulness kijken we samen hoe je ter aller tijde jezelf kan zijn en daarnaast zorgt voor een goede balans tussen werk en privé.

Mardi Bijleveld

Mardi Bijleveld
Vanuit mijn praktijk Valenti werk ik als arbeids- en organisatiepsycholoog, coach en trainer. Ik begeleid individuen, teams en groepen in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met welke vraag of thema je ook komt, altijd heb ik aandacht voor jouw zin(geving) in leven en werk.

Margret Schmitter
Margret Schmitter
Als energieke, inspirerende loopbaancoach onderzoek ik samen met de cliënt welke zaken belangrijk zijn en motiveer ik om 'de grote stap' op zijn minst te overwegen!

Sandra van Os

Sandra van Os
Ik ben 36 jaar jong en geboren en getogen in Groningen dus een echte en trotse Stadjer! Ik help organisaties en professionals om het beste uit zichzelf te halen. Daarin vind ik het vooral interessant om te onderzoeken waar professionals en organisaties hun energie vandaan halen. Ik ben ervan overtuigd dat alles begint met energie. Op het moment dat je energiek bent, lekker in je vel zit gaat alles gemakkelijker. Ik kan je helpen om je eigen energiebronnen te vinden en hoe je deze meer kunt inzetten zodat je het werk vindt dat bij je past.

Marleen Kroon

Marleen Kroon
ik ga je niet vertellen hoe het moet, maar help jou om zelf je eigen antwoorden te vinden.

John Wiering

John Wiering
(1953) Trainer schriftelijke en mondelinge communicatie/adviseur/coach Ik studeerde Nederlandse Taal en Letterkunde aan de RUG. Ruim 20 jaar train ik juristen in efficiënt en effectief schrijven. Daarnaast heb ik mij de laatste twaalf jaren in dienst gesteld van medisch specialisten, die ik train en coach op de onderdelen voeren van lastige gesprekken en persoonlijke effectiviteit. Ook begeleid ik medisch specialisten en onderzoekers in intervisiegroepen.

Josca Fokkema

Josca Fokkema
Sinds 12 jaar ben ik coach in eigen praktijk, aanvankelijk gecombineerd met mijn werk als huisarts, docent en later manager. Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen, bijvoorbeeld bij het hanteren of hervinden van een goede energie - balans, je eigen (professionele) ontwikkeling en gewoon om eens even stil te staan bij wat je nu eigenlijk wilt in het leven. Meer is te vinden op mijn website: www.fokkemacoaching.nl

Sanne-meike Mook

Sanne-meike Mook
" Gun jezelf de tijd om te leren van alles wat er op je pad komt." Mensen inspireren en uitdagen datgene uit zichzelf en hun leven te halen waar ze blij van worden. Doseren van hetgeen je kunt en wilt. Het vinden van de juiste balans kan in elke fase van je loopbaan en leven een uitdaging vormen. Hoe houd je dit leuk en behapbaar voor jezelf? Ik daag mensen uit zelf naar de antwoorden te zoeken door ze te bevragen, te spiegelen, te confronteren om zo ieder op z'n eigen wijze invulling te geven aan wat ze willen doen en wat ze kunnen doen. Als trainer, coach en career counselor haal ik dagelijks voldoening uit het ondersteunen, inspireren en begeleiden van mensen in het zetten van grote of kleinere stappen voor zichzelf.

Karin van der Meer

Karin van der Meer
Ik vind het enorm boeiend wat er voor iemand écht toe doet en lichaamstaal laat dat verreweg het helderste zien.
Via beweging doorbreken mijn coachees hun oude patronen en maken ze hun leven zoveel gaver dan het al was.

Hoang Nguyen

Hoang Nguyen
Connecting education with the labour market. My primary job is to provide training, workshops and coaching to students and consult with students and faculties to implement career services within the study and curricula. Next to this, I also try to find suitable partners from multi-nationals to middle and small companies who can provide information on the current and future labour market and cooperate on preparing students for their future jobs.