Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Student-assessor RUG

17 oktober 2012

Als eerste universiteit in Nederland heeft de Rijksuniversiteit Groningen sinds september 2012 een student-assessor. Wouter Kamp. De student filosofie, eerder bestuurlijk actief als studentlid van de Faculteit Wijsbegeerte, schuift sinds september 2012 als adviserend student–lid aan bij de vergaderingen van het College van Bestuur.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 13:47

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 09 oktober 2018

  Susanne Luther nieuwe universitair docent Nieuwe Testament

  Dr. Susanne Luther is per 1 oktober 2018 aangesteld als universitair docent Nieuwe Testament aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...