Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

NEXT!

10 oktober 2012

De Rijksuniversiteit Groningen wil studenten optimale ontwikkelingsmogelijkheden bieden ter voorbereiding op hun loopbaan. Onder de vlag van NEXT worden verschillende activiteiten georganiseerd met als doel studenten te helpen bij het maken van keuzes en hen voor te bereiden op de arbeidsmarkt. In de Universiteitsbibliotheek kunnen studenten terecht in de ruimte van NEXT, voor bijvoorbeeld een inloopspreekuur met cv-check en workshops als ‘Ken je kwaliteiten’ of ‘Netwerken’.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:08

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...