Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Groningen Energy Summer School

11 september 2013

In de Groningen Energy Summer School 2013 kwam deze zomer een keur aan disciplines bij elkaar. Promovendi konden hier kennismaken met verschillende aspecten van energietransitie, nieuwe inzichten ontwikkelen en synergie creëren in de aanpak van energietransitie. De Energy Summer School is een samenwerkingsverband tussen het Groningen Energy and Sustainability Programme (GESP) en de afdeling Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Partners in de Summer School waren de RUG, EDGaR, EDI, en de Stichting Noord-Nederland Rusland 2013.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:04 januari 2018 12:24

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...