Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Europese fondsen en internationale studentenmobiliteit

30 oktober 2013
Tijdens de derde Grantsweek Groningen konden wetenschappers van de RUG en UMCG die externe financiering (Nederlands, Europees) willen aanvragen de fijne kneepjes van het vak leren. Met succes in deze financiële vijvers hengelen betekent dat er extra geld komt voor veelbelovend en excellent wetenschappelijk onderzoek. Ook de internationale studenten mobiliteit vaart er wel bij. Jodien Houwers (Policy advisor International Cooperation van de RUG) en Doti Martono (PhD-student, Groningen Research Institute of Pharmacy) vertellen hoe het werkt.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 15:05

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 18 oktober 2018

  Fotoreportage: de Ocean Grazer

  Fotoreportage over de Ocean Grazer van de RUG, een systeem om energie op zee te ‘oogsten’ en op te slaan.

 • 17 oktober 2018

  Onderling contact tussen patiënten via social media leidt tot betere relatie met zorgverlener

  Chronisch zieken hebben baat bij online medisch advies van andere patiënten via bijvoorbeeld een Facebookgroep. Onderling contact tussen patiënten via social media heeft namelijk vaak een positief effect op de relatie tussen patiënt en zorgverlener...