Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Europese fondsen en internationale studentenmobiliteit

30 oktober 2013
Tijdens de derde Grantsweek Groningen konden wetenschappers van de RUG en UMCG die externe financiering (Nederlands, Europees) willen aanvragen de fijne kneepjes van het vak leren. Met succes in deze financiële vijvers hengelen betekent dat er extra geld komt voor veelbelovend en excellent wetenschappelijk onderzoek. Ook de internationale studenten mobiliteit vaart er wel bij. Jodien Houwers (Policy advisor International Cooperation van de RUG) en Doti Martono (PhD-student, Groningen Research Institute of Pharmacy) vertellen hoe het werkt.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 15:05

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...