Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaVideo's van de RUG

Europese fondsen en internationale studentenmobiliteit

30 oktober 2013
Tijdens de derde Grantsweek Groningen konden wetenschappers van de RUG en UMCG die externe financiering (Nederlands, Europees) willen aanvragen de fijne kneepjes van het vak leren. Met succes in deze financiële vijvers hengelen betekent dat er extra geld komt voor veelbelovend en excellent wetenschappelijk onderzoek. Ook de internationale studenten mobiliteit vaart er wel bij. Jodien Houwers (Policy advisor International Cooperation van de RUG) en Doti Martono (PhD-student, Groningen Research Institute of Pharmacy) vertellen hoe het werkt.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks onderwerpen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 15:05
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 16 augustus 2018

  Rijksuniversiteit Groningen op plaats 66 in belangrijke Shanghai-ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen is zeven plaatsen gedaald in de 2018 Academic Ranking of World Universities (ARWU, ook wel ‘Shanghai-ranking’). De RUG staat nu op 66 en is daarmee de op een na hoogste geklasseerde Nederlandse universiteit, na de Universiteit...

 • 16 augustus 2018

  Colleges volgen onder de (Noorder)zon

  Op donderdag 23 augustus barst het 10-daagse Noorderzon Performing Arts Festival weer los in het mooie Noorderplantsoen. Jong en oud komen dankzij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een stuk slimmer thuis van het goed bezochte en internationale Noorderzon...

 • 14 augustus 2018

  Business Research and Consulting | Nieuwe deadline zondag 19 augustus!

  Call to Dutch students: Geïnteresseerd in consultancy? Meld je dan aan voor het keuzevak Business Research and Consulting uiterlijk zondag 19 augustus voor 23.59 uur!