Voormalig Unilever-topman Harry Brouwer kerndocent van de Executive MBA Food & Retail

Voormalig Unilever-topman drs. Harry Brouwer (62) sluit zich vanaf het studiejaar 2021-2022 als senior kerndocent aan bij de Executive MBA voor food & retail professionals van de RUG en EFMI Business School.
MBA-directeur Laurens Sloot is erg blij met zijn komst: “Harry heeft een schat aan management- en leiderschapservaring in de foodsector. Hij is een echte ‘people manager’ en weet teams als geen ander te inspireren. Met zijn 38 jaar ervaring bij o.a. Unilever weet hij hoe je betekenisvolle A-merken bouwt. Ik ben er trots op dat hij zijn kennis en ervaring met de deelnemers aan onze Executive MBA wil delen.”
Ook Harry Brouwer kijkt uit naar de aanstaande samenwerking: “De food wereld is in transitie. Onderwerpen als digitalisering en verduurzaming vereisen dat leveranciers, detailhandel en horeca zich continu moeten aanpassen en soms leidt dit tot een ander verdienmodel. Om de consument van morgen succesvol te (blijven) bedienen, moet de volgende generatie business leaders alert blijven en snel kunnen schakelen. Ik kijk ernaar uit om hen daarbij uit te dagen en te begeleiden!”
Interesse in de EMBA Food & Retail? De nieuwe leergang start in september. Vraag vrijblijvend de brochure aan.
Laatst gewijzigd: | 16 april 2021 12:15 |
Meer nieuws
-
04 juli 2025
RUG reikt verschillende prijzen uit tijdens Ceremony of Merits
De RUG heeft verschillende prijzen uitgereikt aan excellente onderzoekers en studenten tijdens de Ceremony of Merits op 4 juli 2025.
-
02 juli 2025
Relinde Weil herbenoemd als lid van Raad van Toezicht RUG
Het heeft de Minister behaagd Relinde Weil te benoemen voor een tweede termijn als lid van de Raad van Toezicht RUG.