Voormalig Unilever-topman Harry Brouwer kerndocent van de Executive MBA Food & Retail

Voormalig Unilever-topman drs. Harry Brouwer (62) sluit zich vanaf het studiejaar 2021-2022 als senior kerndocent aan bij de Executive MBA voor food & retail professionals van de RUG en EFMI Business School.
MBA-directeur Laurens Sloot is erg blij met zijn komst: “Harry heeft een schat aan management- en leiderschapservaring in de foodsector. Hij is een echte ‘people manager’ en weet teams als geen ander te inspireren. Met zijn 38 jaar ervaring bij o.a. Unilever weet hij hoe je betekenisvolle A-merken bouwt. Ik ben er trots op dat hij zijn kennis en ervaring met de deelnemers aan onze Executive MBA wil delen.”
Ook Harry Brouwer kijkt uit naar de aanstaande samenwerking: “De food wereld is in transitie. Onderwerpen als digitalisering en verduurzaming vereisen dat leveranciers, detailhandel en horeca zich continu moeten aanpassen en soms leidt dit tot een ander verdienmodel. Om de consument van morgen succesvol te (blijven) bedienen, moet de volgende generatie business leaders alert blijven en snel kunnen schakelen. Ik kijk ernaar uit om hen daarbij uit te dagen en te begeleiden!”
Interesse in de EMBA Food & Retail? De nieuwe leergang start in september. Vraag vrijblijvend de brochure aan.
Laatst gewijzigd: | 16 april 2021 12:15 |
Meer nieuws
-
06 juni 2025
India-Nederland Hydrogen Valley Fellowship-programma aangekondigd
Ter gelegenheid van Wereldmilieudag op 5 juni 2025 maakten het Indiase ministerie van Wetenschap en Technologie en de RUG gisteren de start bekend van een partnerschap voor het Hydrogen Valley Fellowship-programma. Dit programma biedt getalenteerde...
-
24 maart 2025
RUG 28e in World’s Most International Universities 2025 ranglijst
De Rijksuniversiteit Groningen is door Times Higher Education gerangschikt op de 28e plek in de World’s Most International Universities 2025 ranglijst. Daarmee laat de RUG instellingen als MIT en Harvard achter zich. De 28e plek betekent een stijging...
-
05 maart 2025
Vrouwen in de wetenschap
De RUG viert Internationale Vrouwendag met een bijzondere fotoserie: Vrouwen in de wetenschap.