Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenNederlandsAlgemene groepscursussen

B2/C1 > C1 (50 uur)

Cursussen Nederlands niveau 4B (B2/C1 > C1)
Duur:13 weken (regulier); 3 weken (intensief).
Studiebelasting:50 lesuren en 50 uren zelfstudie. Per week: 4 lesuren en 4 uren zelfstudie.
Bedoeld voor:Deelnemers die geen echte problemen ondervinden in het Nederlands. U begrijpt teksten bijna helemaal, met uitzondering van enkele woorden en idiomatisch taalgebruik (Nederlands CEFR niveau B2/C1).

Uw niveau > spreekuur

Let op: wanneer u zich voor een cursus op dit niveau wilt inschrijven en u nog niet eerder een cursus bij het Talencentrum heeft gevolgd, dan dient u eerst het spreekuur te bezoeken voor een adviesgesprek. U kunt zich alleen inschrijven met een passend advies.

Rooster

Intensiteit Periode Dagen Tijd Inschrijven
regulier 12 februari - 23 mei 2019 dinsdag en donderdag 18.00-20.00 gesloten
Meld u aan voor de Talencentrumnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en diensten.

Tarieven

Student Korting Vol
€ 379 € 632,50 € 705

Betalen met DUO-lening

LET OP: inburgeringsplichtige cursisten kunnen hun DUO-lening inzetten voor de betaling van taalcursussen Nederlands, omdat het Talencentrum het keurmerk Blik op Werk heeft. Cursisten zijn nog inburgeringsplichtig zolang zij nog geen Inburgeringsdiploma of Staatsexamendiploma hebben gehaald.

Heeft men al Inburgering A2 gedaan, of Staatsexamens Programma I (B1) of II (B2), dan is men niet meer inburgeringsplichtig en kan men de DUO-lening niet meer inzetten voor de cursus. Wilt u uw DUO-lening inzetten voor deze cursus? Wacht dan met het afleggen van een examen tot na de cursus.

Lesmateriaal

Dit boek is niet bij de cursusprijs inbegrepen, maar u kunt het wel bij het Talencentrum kopen.

  • Nederlands naar perfectie, 2015 1e druk (Uitgeverij Coutinho)
    Emily Palmer, Miranda van 't Wout
    ISBN: 9789046904527
    Prijs: € 42,50 (niet bij de cursusprijs inbegrepen)

Let op: bezit van boeken tijdens cursussen Nederlands is verplicht. Het kopiëren van boeken is wettelijk verboden. Cursisten worden niet toegelaten tot het volgende niveau als zij niet het boek bezitten. Als cursisten na 3 lessen nog geen boek hebben of alleen een kopie, worden ze uit de cursus verwijderd. In dat geval geldt de annuleringsregeling van het Talencentrum. Cursuskosten worden volledig in rekening gebracht en kunnen niet gerestitueerd worden. Een inschrijving kan niet kosteloos worden doorgeschoven worden naar een volgende cursus.

Bij onvoldoende aanmeldingen gaat een cursus niet door. U hoort dat dan uiterlijk 5 dagen voor het begin van de cursus. Het is aan te bevelen uw boek niet vóór dat moment te kopen.

Laatst gewijzigd:13 februari 2019 09:04
printView this page in: English