Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumCommunicatietrainingInterculturele communicatieTrainingen

Carrière in een koffer

Duur: 14 contacturen in 7 weken.
Studiebelasting: 2 lesuren en 2 uur zelfstudie per week.
Bedoeld voor: De cursus 'Carrière in een koffer' is speciaal bedoeld voor de meereizende partner, die altijd onderweg is.

'Er zijn vandaag de dag duizenden "meereizende partners" op de wereld, en het feit dat dit "meereizen" belangrijke consequenties heeft maakt het een belangrijk fenomeen om bij stil te staan. Elk verhaal is uniek, maar veel van de problemen die ikzelf ben tegengekomen – verlies van identiteit, niet weten hoe ik me kon aansluiten en een nieuw leven kom opbouwen … – zijn "universeel" onder meereizende partners.'

- Trailing: A Memoir door Kristin Louise Duncombe


Belemmert uw leven als expat uw loopbaandoelen? Hebt u het gevoel dat u steeds weer uw koffers moet pakken nét op het moment dat uw werk lekker begint te lopen?

Als u vanwege het werk van uw partner vaak moet verhuizen, hebt u zelf ook een loopbaan nodig die u kunt meenemen. In The Portable Profession gaan we op zoek naar de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de mogelijke mobiliteit van uw huidige werk. En als uw huidige werk niet zo flexibel is als u zou willen, kijken we naar andere mogelijkheden. We gaan in op de kenmerken van mobiele beroepen en laten ons verrassen en inspireren. Voor wie de ‘Portable Profession’ begrijpt, zijn er legio mogelijkheden.

Dus als het dan weer eens tijd is om de koffers te pakken, pakt u uw beroep er gewoon bij in!

Rooster

Periode Dag Tijd Inschrijving
Meld u aan voor de Talencentrumnieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons cursusaanbod en onze diensten.

Tarieven

Studententarief Kortingstarief Voltarief
n.v.t. 300 329

Minimum- en maximumaantal cursisten

Het minimumaantal deelnemers per groep is 16, het maximumaantal 24. Zodra een groep vol is, plaatsen wij u op de wachtlijst voor een nieuwe groep. Inschrijving gebeurt op basis van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt', op voorwaarde dat u tot de doelgroep behoort.

Alternatieven
Decursus kan ook gevolgd worden als een serie individuele coachingsessies. De cursus wordt gegeven door een voormalige expat met een portable profession.

Instructietaal               

De instructietaal tijdens de cursussen is Engels of Nederlands.

Cursusmateriaal

Wordt tijdens de les overhandigd.

Nestor

Daarnaast maakt u gebruik van online lesmateriaal in Nestor, de digitale leeromgeving van de Rijksuniversiteit Groningen.

Trainingen op aanvraag/op maat

Standaardcursussen voor studenten, docenten, personeel en voor andere professionals met open inschrijving worden over het algemeen één keer per semester ingepland. Voor deze cursussen kunt u zich online inschrijven.

Wij kunnen ook op basis van uw wensen een nieuwe cursus ontwikkelen of we kunnen een bestaande cursus aan uw situatie aanpassen. Cursussen interculturele competentie op maat kunnen een-op-een worden gegeven, in kleine groepen of grote organisaties. Ze kunnen worden gegeven in de vorm van presentaties, korte workshops, langere trainingen of competentie-ontwikkelingstrajecten. Meer informatie en een training aanvragen

Laatst gewijzigd:14 december 2018 14:39
printView this page in: English