Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumOver onsNieuws

MAGICC-project door de Europese Commissie geselecteerd als "success story"

30 november 2015
Logo MAGICC

Het MAGICC-project is geselecteerd als "success story" door een panel van experts van het Directoraat-Generaal voor Onderwijs en Cultuur van de Europese Commissie. Het is ook als zodanig omschreven op het Erasmus+ Project Results Platform.

Het Erasmus+ Project Results Platform is een database waar informatie te vinden is over projecten gesteund door de Europese Commissie die vallen onder het Erasmus+ Programme for Education, Training, Youth and Sport en voorgaande programma's. "Success stories" zijn afgeronde projecten die zich onderscheiden door hun impact, bijdrage aan beleid, innovatieve resultaten en/of een creatieve benadering en een bron van inspiratie kunnen zijn voor anderen.

Het Talencentrum was intensief betrokken bij het door de Council of Europe bekostigde Life Long Learning project MAGICC. Het hoofddoel van dit 3-jarige project was modules in te richten voor Bachelor- en Masterniveaus, waardoor studenten leren om met meerdere talen en culturen tegelijkertijd te werken. Daardoor bouwen ze vaardigheden en competenties op die na hun studie relevant zullen zijn voor hun werk.

Laatst gewijzigd:22 maart 2018 12:32
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.