Skip to ContentSkip to Navigation

Data Federation Hub

Data Federation HubBusiness Lab

VentureLab North

Een goed idee is één ding, het omzetten van dit idee in een succesvol bedrijf vereist heel wat meer: ​​een goed bedrijfsmodel, toegang tot de juiste markten, adequate financiering, de juiste contacten en de juiste vaardigheden in het team. En natuurlijk een goede IT-infrastructuur met degelijke data-expertise.

Groeien
VentureLab is opgericht voor bedrijven en ondernemers die willen groeien en hun potentieel ten volle willen benutten. VentureLab biedt een omgeving waarin bedrijven en ondernemers al deze belangrijke aspecten van het starten van een onderneming in één keer kunnen vinden. Venture Lab is een omgeving waar voortdurend contact is met mensen die het nieuwe bedrijf vooruit kunnen helpen, samen met collega's die elkaar aansporen om de grenzen van kennis te verleggen.

Ecosysteem
Bedrijven die deelnemen aan het VentureLab-programma zullen kunnen profiteren van een ecosysteem van bedrijven, kennisinstellingen, investeerders, IT en overheid die allemaal kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. VentureLab is de verbindende schakel en de bestuurder in dit ondernemende ecosysteem. Dankzij de samenwerking met DFH, ondersteunt Venture Lab bedrijven en ondernemers met vragen over data-expertise en is er IT-infrastructuur beschikbaar.

meer informatie over VentureLab North

Laatst gewijzigd:26 maart 2019 11:43
printView this page in: English