Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Managementprogramma industrie en bouw Noord

Voor wie?

Dit executive programma is gericht op de ambitieuze senior-manager die het bedrijf en zichzelf in korte tijd wil ontwikkelen. Met als doel om van meetbaar beter management naar betere bedrijfsprestaties te kunnen groeien.

Bent u eindverantwoordelijk binnen een bedrijf met meer dan 25 medewerkers in dienst, gevestigd in de provincies Groningen, Friesland en/of Drenthe én opererend in de industriële sector of in de bouwsector? Dan is dit Nederlandstalige executive programma voor u!

  • Hierbij kunt u onder andere denken aan bedrijven uit de maakindustrie die machines, onderdelen, halffabricaten of producten produceren voor de automotive, (medische) instrumenten, trucks en bussen, machines, vliegtuigen en scheepvaart.
  • Ook managers uit de bouwsector zijn van harte uitgenodigd. Hierbij kunt u onder andere denken aan bedrijven die werken in de burgerlijke en utiliteitsbouw, nieuwbouwwoningen, grond-, weg- en waterbouw (GWW), installatiebedrijven, afwerkbedrijven (zoals schilders en stukadoors) en andere, gespecialiseerde bedrijven zoals bijvoorbeeld heiwerk en betonstaalvlechten.

Het programma is ontwikkeld met de steun van de drie noordelijke provincies. Zij nemen de helft van de programmakosten op zich, waardoor kosten voor de opleiding effectief €4.475 excl. BTW bedragen. Kijk voor de exacte regeling bij de Veelgestelde vragen (zie Vraag Wat zijn de kosten van het programma?)


Harry Garretsen
"Ons expertisecentrum In the LEAD van de Rijkuniversiteit Groningen heeft de kennis om bedrijven en strategische managers te ondersteunen bij het maken van doeltreffende keuzes. Dit programma vormt daarvan een uitstekend voorbeeld. De door ons bijeengebrachte wetenschappers en praktijkmensen leveren gezamenlijk een unieke bijdrage aan het managementprogramma voor Noord-Nederlandse managers uit de industrie en bouwnijverheid."


Programmadirecteur Harry Garretsen
hoogleraar International Economics & Business en directeur expertisecentrum In the LEAD , Rijksuniversiteit Groningen


» Meer over dit onderwerp? Ontvang de gratis whitepaper over de relatie tussen managementkwaliteit en bedrijfsprestaties:

Laatst gewijzigd:02 augustus 2021 15:12