Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Managementprogramma industrie en bouw Noord

Voor wie?

Dit Nederlandstalige executive programma is gericht op de ambitieuze senior-manager, die het bedrijf en zichzelf in korte tijd wil ontwikkelen.

Dit is hét programma voor u wanneer u samen met uw bedrijf wilt groeien van meetbaar beter management naar betere bedrijfsprestaties. Verder bent u eindverantwoordelijk binnen een bedrijf met meer dan 25 medewerkers in dienst. Uw bedrijf is gevestigd in de provincies Groningen, Friesland en/of Drenthe én opererend in de industriële sector of in de bouwsector.

Het programma is ontwikkeld met de steun van de drie noordelijke provincies. Zij nemen de helft van de programmakosten op zich, waardoor kosten voor de opleiding effectief €4.475 excl. BTW bedragen. Kijk voor de exacte regeling bij de Veelgestelde vragen (zie Vraag Wat zijn de kosten van het programma?)


Harry Garretsen
"Ons expertisecentrum In the LEAD van de Rijkuniversiteit Groningen heeft de kennis om bedrijven en strategische managers te ondersteunen bij het maken van doeltreffende keuzes. Dit programma vormt daarvan een uitstekend voorbeeld. De door ons bijeengebrachte wetenschappers en praktijkmensen leveren gezamenlijk een unieke bijdrage aan het managementprogramma voor Noord-Nederlandse managers uit de industrie en bouwnijverheid."


Programmadirecteur Harry Garretsen
hoogleraar International Economics & Business en directeur expertisecentrum In the LEAD , Rijksuniversiteit Groningen


» Meer weten over dit onderwerp? Ontvang de gratis whitepaper over de relatie tussen managementkwaliteit en bedrijfsprestaties:

Laatst gewijzigd:22 januari 2024 13:57