University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Top-HR Leiderschapsprogramma

Sprekers en deelnemers vertellen over het programma

“Wat het programma brengt, als je kijkt naar uitdagingen op het vakgebied HR, is een hele interessante kijk op veranderingen die van buiten in de wereld zoal gaande zijn, veranderingen die organisaties daarmee treffen en wat dat gaat betekenen voor de HR functie binnen organisaties. Het wordt heel systematisch opgebouwd aan de hand van verhalen van sprekers en dat brengt hele interessante inzichten voor ons als deelnemers.” - Sjoerd van der Zee, HR-directeur Martini Ziekenhuis, deelnemer en spreker editie 2019.

“Met name de afwisseling tussen de hoogleraren en de mensen uit de praktijk maakt dit programma zo dynamisch, ik zou iedereen aanraden om in zijn loopbaan zo'n programma te doorlopen, omdat je mooie inzichten krijgt en dat kunt relateren aan je eigen organisatie.” - Madelein van Acker, HR-directeur Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw, deelnemer editie 2019.

Laatst gewijzigd:23 november 2020 10:31