Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Top-HR Leiderschapsprogramma

Voor wie?

Het programma richt zich op HR-directeuren en senior HR-managers, van (middel-)grote organisaties uit de profit en not-for-profit sector. Het is bedoeld voor HR-eindverantwoordelijken met vijf tot tien jaar leidinggevende werkervaring, die hun strategische kwaliteiten verder willen ontwikkelen en wellicht de ambitie hebben om op termijn zelf de rol van CEO of bestuurder te vervullen. In het programma wordt u als HR-eindverantwoordelijke uitgedaagd om een nog sterkere bijdrage te leveren op strategisch niveau.

Programmaopzet

Het Top-HR Leiderschapsprogramma bestaat uit drie modules van elk twee dagen, inclusief een diner op de eerste avond van elke module. De interactieve sessies worden gegeven door zowel vooraanstaande wetenschappers als gerenommeerde gastsprekers uit de praktijk. In elke module staan meerdere cases centraal, waar de deelnemers zelf mee aan de slag gaan. Elke module bevat eveneens een diner pensant waarbij u in een informele setting en onder het genot van een heerlijk diner een interactieve bijdrage krijgt van een topspreker uit de praktijk, gekoppeld aan het thema van de dag.
Het programma is zodanig ingericht dat de voorbereidingstijd minimaal is. De deelnemers worden uiteraard wel in de gelegenheid gesteld om zich verder te verdiepen in de thema’s, middels aanvullende literatuur en interessante websites


Hein Knaapen

"Leiderschap is de belangrijkste hefboom voor het succesvol presteren van organisaties. Onze HR-visie is daarom: het creëren van 'greater leaders and better managers'. Het realiseren van deze visie vraagt om een sterkere en vooral strategische rol van HR."

Hein Knaapen, CHRO ING

Laatst gewijzigd:16 februari 2023 09:49