Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Top-HR Leiderschapsprogramma

Aanmelding en toelating

Locatie

Het programma wordt centraal in Nederland gehouden, op landgoed Het Roode Koper in Leuvenum.

Kosten

De kosten voor het 6-daagse programma zijn € 7.950,-*. De prijs is exclusief hotelovernachtigingen, deze kunnen apart worden bijgeboekt.

*Let op: voor deze opleiding is het mogelijk om STAP-budget aan te vragen. Het aanvraagtijdvak hiervoor opent op 2 januari 2023 en sluit op 28 februari 2023. Kijk hier voor meer informatie.

Hoe financier ik mijn opleiding?
Klik hier voor de verschillende opties.

Certificering

Na afronding van het programma ontvangt u een certificaat van de University of Groningen Business School en het expertisecentrum In the LEAD.

Aanmelding

1. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met onze UGBS programmamanager. In dit gesprek bespreken wij, samen met u, de aanmeldings- en toelatingsprocedure.

2. Na afloop van het gesprek ontvangt u een inschrijfformulier waarmee u zich officieel kunt aanmelden.

3. De definitieve beslissing tot toelating wordt genomen door de kerndocenten prof.dr. Janka Stoker en prof.dr. Harry Garretsen.


Hein Schumacher

"Friesland Campina heeft bij uitstek te maken met sterke veranderingen in de wereld, denk aan de groeiende wereldbevolking. Daarbij is de uitdaging om duurzaam te groeien én waarde te creëren. Dit kan alleen als je de juiste mensen nu en in de toekomst op de juiste plek hebt: de strategische rol van HR is hierbij cruciaal."

Hein Schumacher, CEO FrieslandCampina

Laatst gewijzigd:01 december 2022 15:14