Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Digitale Transformatie

Inzet van robots in publieke dienstverlening: een goed idee?

Mini masterclass 'digitale transformatie'
prof. dr. Jenny van Doorn
prof. dr. Jenny van Doorn

> UITGESTELD! nieuwe datum volgt

De werkvloer digitaliseert als nooit tevoren. Zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector zijn online klantenservices en digitale loketten niet meer weg te denken. Maar hoe zouden we het vinden als robots een rol gaan spelen in ons dagelijkse werk?

Kunstmatige hulpjes op de werkvloer vormen nu nog vaak een bedreiging voor werkenden. Maar in hoeverre kunnen robots daadwerkelijk ons werk overnemen? En hoe handig blijken zij in de praktijk?

Prof. dr. Jenny van Doorn van de Rijksuniversiteit Groningen is expert op gebied van robotisering bij digitale transformatie. Tijdens haar lecture – georganiseerd door de University of Groningen Business School (UGBS) en het Groningen Digital Business Centre (GDBC) – zal zij meer vertellen over het functioneren van robots in de publieke dienstverlening, en of we dit eigenlijk wel moeten willen. Ook zal spreker en trendwatcher Jarno Duursma aanwezig zijn om verder in te gaan op de impact van technologie en kunstmatige intelligentie binnen de publieke sector.

De mini masterclass is onderdeel van de digitale week van het noorden van Noorden Digitaal.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 09:35