Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenNederlandsInburgerenExamenvoorbereiding

Staatsexamen NT2-II: Proefexamen

Duur:In principe 1 hele dag, maar het proefexamen kan ook over 2 dagen worden verspreid. De datum voor de bespreking van de toets wordt in onderling overleg vastgesteld.
Bedoeld voor: Deelnemers die ter voorbereiding op het Staatsexamen Nederlands als Tweede Taal, programma II, een proefexamen willen afleggen onder examencondities.

Tarieven

Student Korting Vol
€ 179 € 179 € 189
*Meld u aan voor de Talencentrum nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en diensten.

Cursusomschrijving

Voor kandidaten die zich willen voorbereiden op het Staatsexamen Nederlands als Tweede Taal programma ll, bestaat de mogelijkheid een proefexamen af te leggen onder examencondities. De beoordeling vindt volgens de examennormen plaats en een individuele bespreking van een half uur volgt na het proefexamen.

N.B.: Het Talencentrum biedt wel de voorbereiding op dit examen, maar organiseert het examen niet. De organisatie is in handen van DUO.

Aanmelding

Als u zich wilt aanmelden neemt u contact op met het Talencentrum.
Als u een afspraak gemaakt heeft voor het proefexamen, moet u uiterlijk 1 week voor het proefexamen betalen. Wanneer uw betaling dan nog niet binnen is, vervalt uw afspraak.

Aanmelden voor het Staatsexamen NT2-II

  • Op de site van de DUO IB-groep, de organiserende instantie, vindt u meer informatie over het Staatsexamen. Daar kunt u zich ook aanmelden voor het Staatsexamen.
  • Op de site van het College van Examens is algemene informatie over het Staatsexamen te vinden. Op deze site staan ook voorbeeldexamens.
Laatst gewijzigd:16 november 2018 14:44
printView this page in: English