Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Duurzaam Ondernemen | 6 keuzemodules

Ervaringen

Deelnemers aan de Online Collegereeks Duurzaam Ondernemen van UGBS en NBA delen hun ervaringen.


Barth Scholten
"In korte tijd heel veel concrete informatie en kennis"

Barth Scholten | Investor Relations Officer bij ASR Nederland N.V.

"Wat mij enorm aansprak in deze reeks was de aandacht voor de hele breedte van ESG. Door de colleges heb ik nu beter inzicht hoe alles samenvalt en kan ik beter duiding geven. Ik weet nu waar te zoeken en met een kritische blik bepalen hoe de kennis toe te passen in de praktijk. Ik kan nu meer gericht en inzichtelijk bijdragen aan ons duurzaamheidsbeleid en ons bestuur ondersteunen in de afwegingen en beslissingen op dit gebied.

Beide professoren zijn heel down to earth en benaderbaar. Ook buiten de colleges om zijn ze snel met reacties op individuele vraagstukken. Een mooie reeks met in korte tijd heel veel concrete informatie en kennis!"


Adriaan Stel
"Inspiratie opgedaan om bedrijfsactiviteiten te koppelen aan onze SDG's"

Adriaan Stel | Manager Concerncontrol / Concerncontroller bij Nederlandse Gasunie N.V.

"Aanleiding voor mij om deze collegereeks te volgen, was dat ook op gebied van accounting meer eisen gesteld worden op o.a. de verslaggeving op duurzaamheid. Via deze colleges krijg je een goed beeld van de belangrijkste van vele initiatieven om duurzaamheid in jaarverslagen te verwerken. Ik heb inspiratie opgedaan om bedrijfsactiviteiten te koppelen aan onze Sustainable Development Goals.

Naast de inhoudelijke kant van wat de frameworks zijn, is het inspirerend om te horen hoe zowel peers vanuit andere industrieën als accountants vanuit een ander perspectief met de materie omgaan. Een leerzame wisselwerking met een gemeenschappelijke doel."


Laatst gewijzigd:12 augustus 2021 16:52