Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's De toekomstformule van Digitale Transformatie

Sprekers

Algemeen

Thijs Broekhuizen , Academisch Directeur bij University of Groningen Business School is samen met Robin van den Berg , Directeur van IT Academy Noord-Nederland het eerste aanspreekpunt van het opleidingsprogramma. Zij verzorgen de intakegesprekken.

Bart Jan Hoekman, hogeschooldocent Technology van de Hanzehogeschool Groningen, is verantwoordelijk voor alle techniek en technologie binnen het curriculum van de opleiding Communication & Multimedia Design. Bart Jan heeft een actieve rol tijdens het intakegesprek. Daarnaast bewaakt Bart Jan samen met Thijs de structuur en de rode draad van het opleidingsprogramma.

Jo Caudron
Jo Caudron

Jo Caudron, al jaren actief als digitaal ondernemer en betrokken bij meer dan 2 dozijn digitale bedrijven. Sinds 15 jaar is hij transformatie-strateeg. Met zijn innovatiebedrijf Scopernia helpt hij organisaties in heel Europa en het Midden-Oosten. Jo heeft ondertussen verschillende boeken op zijn naam staan die allemaal een bron van inspiratie proberen te zijn voor individuen, bedrijven en beleidsmakers in deze transformatieve tijden. Daarnaast is hij ook een veelgevraagd spreker. In november 2023 verschijnt zijn nieuwste boek ‘De toekomstformule’ en reikt hiermee een methode aan om de belangrijkste disrupties van morgen in kaart te brengen. Hij vertrekt vanuit uitdagingen en onzekerheden en biedt vervolgens een model aan om via duurzame innovaties oplossingen te vinden. Jo Caudron is een van de sprekers op de eerste dag van het opleidingsprogramma.

Binnenkort worden de overige sprekers bekend gemaakt.

Laatst gewijzigd:14 november 2023 15:43