Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Managementprogramma industrie en bouw Noord

Managementprogramma

voor de industrie en bouwnijverheid in Noord-Nederland
Managementprogramma voor de industrie en bouwnijverheid in Noord-Nederland

Vooruit door groei: investeer in uzelf en uw bedrijf met dit wetenschappelijk onderbouwde én praktijkgerichte managementprogramma en haal meer uit uw bedrijf!

Bent u een ambitieuze manager met beslissingsbevoegdheid binnen een industrie- of bouwbedrijf in Noord-Nederland? En zoekt u naar manieren om door te groeien? Wilt u nieuwe markten aanboren? Of uw bedrijf beter positioneren binnen uw huidige markt? Wilt u weten hoe u om gaat met huidige trends en uitdagingen, zoals digitalisering, verduurzaming en globalisering?

Kort gezegd: wilt u uw bedrijf vooruithelpen? Dan is dit Nederlandstalige executive programma echt iets voor u!


Van meetbaar management naar betere bedrijfsprestaties

Dit programma biedt recente bedrijfskundige inzichten en praktische managementtools om uw bedrijf te verbeteren op strategie, talentmanagement en het meten van prestaties.

Programmaopzet

Het programma is opgebouwd uit een aantal collectieve dagen met inspirerende sprekers uit de wetenschap en de praktijk en een individueel traject verspreid over 5 maanden. Wij doen een scan van uw managementkwaliteit (inclusief benchmark) voor de start én na afloop van het programma. In het individuele traject krijgt u ondersteuning van een toptalent van de RUG, die u tijd uit handen neemt door samen met u te werken aan een verbeterplan op een door u aangedragen vraagstuk.

Programma

  • Voor wie: manager/ MT-lid met beslissingsbevoegdheid met minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring
  • Bedrijf: industrie/ bouwnijverheid, meer dan 25 werknemers en gevestigd in de provincies Groningen, Friesland en/of Drenthe
  • Start: eind mei 2024
  • Eind: november 2024
  • Locatie: Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
  • Periode: 5 maanden (m.u.v. de vakantie)

Paul van der Graaf
Paul van der Graaf

Ervaringen

"Het Executive Managementprogramma voor de industrie en bouwnijverheid in Noord-Nederland trekt je uit de dagelijkse praktijk om met een verfrissende blik en hedendaagse inzichten aan de slag te gaan met diverse aspecten van de bedrijfsvoering. De insteek vanuit wetenschappelijk perspectief alsmede de ondersteuning door een student brengt zaken in beweging en leiden concreet tot resultaten. Verder biedt de opleiding de mogelijkheid je netwerk in Noord-Nederland te verbreden en van elkaar te leren. Met recht een zeer aanbevelingswaardig programma!"

Paul van de Graaf, Directeur Marine & Offshore bij Eekels

» Meer weten over dit onderwerp? Ontvang de gratis whitepaper over de relatie tussen managementkwaliteit en bedrijfsprestaties:

Laatst gewijzigd:01 november 2022 11:09