Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School

Volg een Executive MBA bij uw alma mater!

dawei yu

“I believe that as humans we have a shared identity and common future. We have one home that we share in common: planet Earth. I have this dream that I can contribute to making this world at least a slightly better place.”

– Dawei Yu, Engineering Manager uit Singapore

Lees het interview met Dawei, deelnemer in de Executive MBA Energy Transition.


Ook interesse in een Executive MBA van UGBS?

mba

Met onze EMBA's zet u de volgende carrièrestap en bereidt u zich voor op een grotere leiderschapsrol. Profiteer van een persoonlijke aanpak, blended learning en onderwijs van toonaangevende onderzoekers en business professionals. Ideaal voor het uitbreiden van uw netwerk en met een internationale studiereis!

Ontdek meer over onze EMBA tracks op de website en tijdens vrijblijvende informatiesessies.

Executive MBA tracks:


Bekijk ook onze andere executive opleidingen:

investeer in uzelf en uw bedrijf met een wetenschappelijk onderbouwd én praktijkgericht managementprogramma en haal meer uit uw bedrijf!


Strategisch meebeslissen en een betere sparringpartner van het management worden? Pak de regie over het krachtenveld in het gezondheidslandschap met de academische leergang:


Als u zich verder wilt ontwikkelen in uw strategische partnerrol als HR-directeur of senior HR-manager, dan is dit programma van leiderschapsexperts Janka Stoker en Harry Garretsen ideaal voor u!

“Met name de afwisseling tussen de hoogleraren en de mensen uit de praktijk maakt dit programma zo dynamisch, ik zou iedereen aanraden om in zijn loopbaan zo'n programma te doorlopen, omdat je mooie inzichten krijgt en dat kunt relateren aan je eigen organisatie.

Madelein van Acker
HR-directeur Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw (Deelnemer editie 2019)


Wilt u uw kennis van de energietransitie verder ontwikkelen? En uw organisatie hierin verder helpen? Kies dit 5-daagse executive programma voor professionals, met kerndocent Machiel Mulder:


En ontdek meer over ons incompany aanbod!

incompany
Laatst gewijzigd:12 april 2024 11:54