Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenNederlandsAlgemene groepscursussen

A2 > A2/B1 (24 uur)

Cursussen Nederlands niveau 2A (A2 > A2/B1)
Duur:Regulier: 13 weken; intensief: 1,5 week.
Studiebelasting:24 lesuren en 24 uren zelfstudie. Per week: 2 lesuren en 2 uren zelfstudie.
Bedoeld voor:Deelnemers die Nederlands kunnen verstaan en zich kunnen redden in dagelijkse situaties (Nederlands CEFR niveau A2).

Uw niveau > spreekuur

Let op: wanneer u zich voor een cursus wilt inschrijven en u nog niet eerder een cursus bij het Talencentrum heeft gevolgd, dan dient u eerst het spreekuur te bezoeken voor een adviesgesprek. U kunt zich alleen inschrijven met een passend advies.

Cursussen Nederlands voor RUG-studenten en -personeel

Let op: voor bachelor- en masterstudenten en PhD's van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bestaan speciale cursussen Nederlands. Deze cursussen worden deels of volledig vergoed door de Universiteit! Meer informatie over het rooster en de inschrijving voor beginnerscursussen Nederlands voor studenten en personeel.

Rooster

Periode Dag Tijd Inschrijven
Deze cursus wordt in de periode april - juni 2019 niet aangeboden.*
*Meld u aan voor de Talencentrumnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en onze diensten.

Tarieven

Student Korting Vol
€ 220 € 339 € 369

Betalen met DUO-lening

LET OP: inburgeringsplichtige cursisten kunnen hun DUO-lening inzetten voor de betaling van taalcursussen Nederlands ,omdat het Talencentrum het keurmerk Blik op Werk heeft. Cursisten zijn nog inburgeringsplichtig zolang zij nog geen Inburgeringsdiploma of Staatsexamendiploma hebben gehaald.

Heeft men al Inburgering A2 gedaan, of Staatsexamens Programma I (B1) of II (B2), dan is men niet meer inburgeringsplichtig en kan men de DUO-lening niet meer inzetten voor de cursus. Wilt u uw DUO-lening inzetten voor deze cursus? Wacht dan met het afleggen van een examen tot na de cursus.

Lesmateriaal

Dit boek is niet bij de cursusprijs inbegrepen, maar u kunt het wel bij het Talencentrum kopen.

  • Nederlands in actie  
    B. de Boer, B. Lijmbach en M. van der Kamp (Uitgeverij Coutinho, 2012, 3e druk)
    ISBN: 9789046902981
    Prijs: € 42,50 (niet bij de cursusprijs inbegrepen)

Let op: bezit van boeken tijdens cursussen Nederlands is verplicht. Het kopiëren van boeken is wettelijk verboden. Cursisten worden niet toegelaten tot het volgende niveau als zij het boek niet bezitten. Als cursisten na 3 lessen nog geen boek hebben of alleen een kopie, worden ze uit de cursus verwijderd. In dat geval geldt de annuleringsregeling van het Talencentrum. Cursuskosten worden volledig in rekening gebracht en kunnen niet gerestitueerd worden. Een inschrijving kan niet kosteloos worden doorgeschoven worden naar een volgende cursus.

Bij dit boek ontvangt u een individuele code voor een website met aanvullende oefeningen, luisterteksten, filmpjes en liedjes. Deze code is gekoppeld aan uw e-mailadres en de website heeft u nodig om goed te kunnen deelnemen aan de cursus. Wanneer u een boek overneemt van iemand anders zult u die persoonlijke code niet kunnen gebruiken, daardoor geen toegang hebben tot de website en dus niet goed kunnen deelnemen aan de cursus. U kunt echter de code los kopen via de uitgever Coutinho.

Het kopiëren van boeken is in verband met copy right wettelijk niet toegestaan.

Laatst gewijzigd:05 maart 2019 13:10
printView this page in: English