Skip to ContentSkip to Navigation

Language Centre

Express yourself <> understand the world
Communication training For professionals Dutch for professionals Schriftelijke bedrijfscommunicatie

Schriftelijke bedrijfscommunicatie

Het Talencentrum helpt u graag om succesvol te communiceren. Bedrijfscommunicatie geven we een-op-een, aan kleine groepjes of aan hele organisaties. Iedere nieuwe cursus op maat verschilt: uw specifieke wensen vragen om een eigen, gerichte benadering. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij ruime ervaring opgebouwd met opdrachten voor een grote verscheidenheid aan klanten. Kortom, het Talencentrum helpt u verder!

Cursussen op maat

Een maatwerktraining zakelijk Nederlands wordt in overleg met u ontwikkeld. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek brengen we uw vraag zorgvuldig in kaart. Zo kunnen wij de cursus afstemmen op uw behoeftes en leerdoelen. Vervolgens doen we u een helder voorstel in de vorm van een offerte. Bent u overtuigd van onze aanpak, dan bieden we u een leerzame, afwisselende en aansprekende training die u de juiste gereedschappen in handen geeft om vooruit te komen.

Standaardcursussen

Het Talencentrum biedt ook verschillende standaard groepscursussen Nederlands voor Nederlandstaligen aan. Dit kan gaan om korte opfriscursussen spellen en stijl of workshops academische vaardigheden.

Cursuslocatie

De cursuslocatie hangt af van uw wensen. Het Talencentrum heeft lesruimtes beschikbaar in de binnenstad van Groningen. Houdt u de cursus liever in-house? Dat kan ook. Onze docent komt dan bij u langs.

Contact

Geïnteresseerd? Vul ons contactformulier in en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Laatst gewijzigd:30 november 2021 16:07