Skip to ContentSkip to Navigation
Digital Competence Centre
your one-stop for research IT and data
Digital Competence Centre

Open Science and FAIR data: Building interdisciplinary communities

Wanneer:do 20-06-2024 12:45 - 18:00
Waar:Van Swinderen Huys (Oude Boteringestraat 19, 9712 GC)

Het Digital Competence Centre (UG DCC) brengt een zomerevenement om het academisch jaar af te sluiten! In samenwerking met de Open Science Community Groningen organiseren we een middag over "Open Science en FAIR data" waar je samen met andere deelnemers kunt werken aan een interdisciplinair OS Research Scenario!

Open Science and FAIR data poster

We nodigen onderzoekers, ondersteunend en wetenschappelijk personeel uit heel Groningen uit in "Building interdisciplinary communities" in het Van Swinderen Huys. Om het evenement af te trappen zal Dr. Sarahanne Field een keynote geven en inzicht delen in het belang van Communities of Practice in Open Science.

Dit evenement is bedoeld om nieuwe en ervaren OS beoefenaars en enthousiastelingen samen te brengen om te werken aan Research Scenario's (voorbeelden). Als je nieuw bent in Open Science, maak je geen zorgen - we bijten niet :)

Onderzoeksscenario's worden vooraf voorbereid door de DCC en de OSCG. De gezamenlijke inspanningen zullen worden gepubliceerd, zodat je een bijdrage kunt leveren aan het oplossen van OS-vragen!

Voorlopige agenda

Open Science and FAIR data preliminary agenda
Open Science and FAIR data preliminary agenda

Inschrijving

View this page in: English