University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School

Leiders moeten meer empathie tonen

06 januari 2021

Corona drukt veranderingen door die niet allemaal weer zullen verdwijnen. Een ervan is thuiswerken. Veel bedrijven en organisaties moeten zich aanpassen.

Prof. dr. Harry Garretsen en prof. dr. Janka Stoker gaven er een interview over in het Dagblad van het Noorden (2/1/2021). Lees meer over hun visie over de veranderingen door corona in de politiek én het bedrijfsleven.

Laatst gewijzigd:06 januari 2021 16:53