Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Managementprogramma industrie en bouw Noord

Inschrijving en kosten

Bent u geïnteresseerd in het managementprogramma?

Wilt u eerst meer informatie of samen met ons verkennen of het programma geschikt is voor u? Neem dan contact op met Expertisecentrum In the LEAD via inthelead rug.nl of +31 (0)6 31 98 65 85.

Kosten

Het programma is ontwikkeld met de steun van de drie noordelijke provincies. Zij nemen de helft van de programmakosten op zich, waardoor de kosten voor het programma effectief €4.475 excl. BTW bedragen. De wijze waarop het programma wordt gesteund verschilt per provincie. Kijk in onderstaand overzicht hoe de effectieve prijs voor u tot stand komt.

  • Provincie Drenthe
    De provincie Drenthe heeft ons programma voor Drentse deelnemers gesubsidieerd via voorfinanciering. Hierdoor zijn voor u de effectieve kosten € 4.475 (excl. BTW).
  • Provincie Groningen en Friesland
    De helft van de programmakosten worden gesubsidieerd door de voucherregelingen van de provincies Groningen en Friesland. De kosten zijn voor u € 8.950 (excl. BTW) en u kunt voor de helft hiervan subsidie aanvragen bij uw provincie. Hierdoor komen de effectieve programmakosten op € 4.475 (excl. BTW). Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor de subsidieaanvraag.

Kijk voor de exacte regelingen bij de Veelgestelde vragen (zie Vraag #6 Wat zijn de kosten van het programma? )


» Meer weten over dit onderwerp? Ontvang de gratis whitepaper over de relatie tussen managementkwaliteit en bedrijfsprestaties:

Laatst gewijzigd:22 januari 2024 13:56