Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Managementprogramma industrie en bouw Noord

Inschrijving en kosten

Bent u geïnteresseerd in het managementprogramma?

Wilt u eerst meer informatie of samen met ons verkennen of het programma geschikt is voor u, meld u dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

We zullen dan contact met u opnemen voor een telefonisch of online gesprek om uw vragen te beantwoorden.

Kosten

Het programma is ontwikkeld met de steun van de drie noordelijke provincies. Zij nemen de helft van de programmakosten op zich, waardoor de kosten voor het programma effectief €4.475 excl. BTW bedragen. De wijze waarop het programma wordt gesteund verschilt per provincie. Kijk in onderstaand overzicht hoe de effectieve prijs voor u tot stand komt.

  • Provincie Drenthe
    De provincie Drenthe heeft ons programma voor Drentse deelnemers gesubsidieerd via voorfinanciering. Hierdoor zijn voor u de effectieve kosten € 4.475 (excl. BTW).
  • Provincie Groningen en Friesland
    De helft van de programmakosten worden gesubsidieerd door de voucherregelingen van de provincies Groningen en Friesland. De kosten zijn voor u € 8.950 (excl. BTW) en u kunt voor de helft hiervan subsidie aanvragen bij uw provincie. Hierdoor komen de effectieve programmakosten op € 4.475 (excl. BTW). Let op: U bent zelf verantwoordelijk voor de subsidieaanvraag.

Kijk voor de exacte regelingen bij de Veelgestelde vragen (zie Vraag #6 Wat zijn de kosten van het programma? )


» Meer weten over dit onderwerp? Ontvang de gratis whitepaper over de relatie tussen managementkwaliteit en bedrijfsprestaties:

Laatst gewijzigd:29 maart 2022 17:11