Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Succesvolle Energietransitie met Multidisciplinaire Aanpak

Voor wie is het energietransitie programma?

Voor wie?

Werkt u als manager of professional in de energiemarkt? Wilt u uw kennis over de energietransitie verder uitbreiden? Wilt u op de hoogte zijn van nieuwe inzichten over het technische potentieel van diverse soorten hernieuwbare energie? Weten wat de factoren zijn achter de vraag naar energie en het gedrag van consumenten en bedrijven? Begrijpen hoe energiemarkten en -beleid zijn georganiseerd en wat innovatieve bedrijfsmodellen zijn binnen de energiemarkt? Wilt u de effectiviteit van het overheidsbeleid vergroten?

Na afronding van het programma heeft u een goed overzicht van de factoren die van invloed zijn op het succes van de energietransitie en bent u in staat om te reflecteren op de rol van uw eigen organisatie.

Wereldwijde of juridische uitdagingen van energietransitie

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in de wereldwijde uitdagingen van de energietransitie, kijk dan eens naar het Executive Programme Energy Transition and Innovation van de New Energy Business School . Ligt uw focus meer op de juridische aspecten van de energietransitie, dan is een joint master van de Universiteit van Groningen, Aberdeen, Kopenhagen en Oslo misschien iets voor u!

Laatst gewijzigd:20 november 2023 13:11