Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenEngelsSpreken en schrijven

Cv-workshop Engels

Duur: 3 uur.
Bedoeld voor: Iedereen met een CEFR-niveau B2 en hoger die wil solliciteren naar een masteropleiding, stage, promotieplek of baan in een Engelstalige omgeving.

Cursusbeschrijving

Je hebt besloten om te solliciteren naar een masteropleiding, een promotieplaats, een stage of misschien zelfs een vaste baan in het buitenland, maar je bent niet helemaal zeker van je taalvaardigheden? Het Talencentrum helpt je om een degelijke en kwalitatief sterke sollicitatiebrief en cv in het Engels op te stellen, zodat je een goede indruk kunt maken!

Naast bepaalde culturele conventies die in andere landen gelden, leer je tijdens de workshop ook om 'krachtige' en actieve zinnen te gebruiken, waardoor je je boodschap op de juiste manier weet over te brengen.

Tijdens iedere, 3 uur durende 'doe-het-zelf'-workshop wordt de basis gelegd voor het opstellen van een effectief cv en een complete sollicitatiebrief, gericht op het aanprijzen van je belangrijkste en meest waardevolle product – JIJZELF!

Periode Dag Tijd Inschrijven
De cursus wordt in deze periode niet aangeboden. Wij kunnen op dit moment nog niet aangeven wanneer de cursus wel wordt aangeboden.*
*Meld u aan voor de Talencentrumnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en diensten.

Tarieven

Student Korting Vol
€ 59 € 87,50 € 105

Groepsgrootte

maximaal 10 personen.

Lesmateriaal

We maken gebruik van materiaal in Nestor, de elektronische leeromgeving van de RUG.

  • Wij verzoeken je om een voorbeeld-cv mee te nemen naar de workshop.

Laatst gewijzigd:14 december 2018 15:44
printView this page in: English