Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumCommunicatietrainingAcademische vaardighedenCursussen

Cv-workshop Duits, Engels en Nederlands

Duur:Op maat.
Bedoeld voor:Iedereen met CEFR-niveau B2 en hoger die wil solliciteren naar een masteropleiding, stage, promotieplek of baan in een 'vreemdetaalomgeving'.

Taal Periode Dag Tijd Inschrijven
Duits op aanvraag
Engels op aanvraag
Nederlands op aanvraag

Interesse?

Neem dan contact op: talencentrum@rug.nl

Cursusbeschrijving

Je hebt besloten om te solliciteren naar een masteropleiding, een promotieplaats, een stage of misschien zelfs een vaste baan in het buitenland, maar je bent niet helemaal zeker van je taalvaardigheden? Het Talencentrum helpt je om een degelijke en kwalitatief sterke sollicitatiebrief en cv in een vreemde taal op te stellen, zodat je een goede indruk kunt maken!

Naast bepaalde culturele conventies die in andere landen gelden, leer je tijdens de workshop ook om 'krachtige' en actieve zinnen te gebruiken, waardoor je je boodschap op de juiste manier weet over te brengen.

Tijdens iedere, 3 uur durende 'doe-het-zelf'-workshop wordt de basis gelegd voor het opstellen van een effectief cv en een complete sollicitatiebrief, gericht op het aanprijzen van je belangrijkste en meest waardevolle product: JIJZELF!

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen.

Instructietaal

De instructietaal van de workshop is Duits, Engels of Nederlands (afhankelijk van de workshop). De sollicitatiebrief en cv worden ook in deze taal opgesteld.

Lesmateriaal

We maken gebruik van materiaal in Nestor, de elektronische leeromgeving van de RUG.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:21
printView this page in: English