Language Centre
Language Centre About us News

Gratis webinar: Een alinea schrijven

03 October 2022

This webinar is for native speakers of Dutch, that is why this news item is published in Dutch!

Deze week is het de Week van het Nederlands! Om dat te vieren delen we een gratis korte webinar met u. Als u er zeker van wil zijn dat uw teksten gelezen worden, dient u te zorgen voor een zo duidelijk mogelijke structuur in uw tekst. In deze webinar laten we zien hoe u een goede alinea schrijft en waarom structuur zorgt voor een makkelijk leesbare tekst.

Wilt u als moedertaalspreker verder aan de slag met uw schrijfvaardigheid Nederlands? Schrijf u nu in voor een van onze cursussen!

Last modified:01 September 2023 10.24 a.m.
View this page in: Nederlands

More news

• 24 May 2024

Lustrum 410 in pictures

Lustrum 410 in pictures: We are already over half way through our lustrum! Enjoy a few photos of the lustrum so far.

• 21 May 2024

Results of 2024 University elections

The votes have been counted and the results of the University elections are in!

• 13 May 2024

Trapping molecules

In his laboratory, physicist Steven Hoekstra is building an experimental set-up made of two parts: one that produces barium fluoride molecules, and a second part that traps the molecules and brings them to an almost complete standstill so they can...