Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumOver onsNieuws

MOOC 'Introduction to Dutch' van Talencentrum in top 50 beste MOOCs ooit

14 september 2018

Met 10.000 MOOCs van meer dan 800 universiteiten wereldwijd is het soms lastig zoeken naar een online cursus die bij je past. Daarom stelt Class Central een jaarlijkse top-50 lijst samen op basis van klantreviews.

De MOOC Introduction to Dutch van het Talencentrum staat in deze top-50 lijst van de beste MOOCs ooit! Nieuwsgierig? Check de website van Class Central.

Geïnteresseerd in het volgen van de MOOC? Op 19 november a.s. gaat hij weer van start!

MOOC
Laatst gewijzigd:14 september 2018 15:31

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...