Skip to ContentSkip to Navigation
Language Centre
Language Centre About us News

Ontdek het vernieuwde aanbod Nederlands voor moedertaalsprekers

11 februari 2022

Bij het Talencentrum kunt u terecht voor verschillende cursussen Nederlands voor moedertaalsprekers. Kies uit een standaardgroepstraining of pas in overleg met ons uw training geheel aan op uw eigen wensen. Ook geven we begin maart een gratis webinar! Lees snel verder en ontdek ons vernieuwde aanbod.


Webinar spelling

In de gratis Webinar spelling leert u aan de hand van tips en tricks hoe u voortaan consequent foutloze teksten aflevert.

Woensdag 2 maart, 14.00-14.45
Meer informatie en inschrijving


Helder schrijven

In de nieuwe workshop Helder schrijven frist u in slechts drie uur tijd uw kennis van de Nederlandse spelling- en stijlregels op.

Dinsdag 22 maart, 9.00-12.00
Donderdag 14 april, 18.00-21.00
Meer informatie en inschrijving


Schrijfcoaching

Heeft u behoefte aan feedback op uw eigen teksten, bijvoorbeeld omdat u regelmatig beleidsnota’s, rapportages, brieven of memo’s schrijft? Dan is een persoonlijk schrijfcoachingstraject wellicht interessant voor u.

Bekijk al onze mogelijkheden hier.


Laatst gewijzigd:01 september 2023 10:20

Meer nieuws

 • 24 mei 2024

  Lustrum 410 in beeld

  Lustrum 410 in beeld: We zijn alweer over de helft van ons lustrum! Geniet van een paar foto's van het lustrum tot nu toe.

 • 21 mei 2024

  Uitslag universitaire verkiezingen 2024

  De stemmen zijn geteld en de uitslag van de universitaire verkiezingen is binnen!

 • 13 mei 2024

  Moleculen stilzetten

  In zijn laboratorium bouwt natuurkundige Steven Hoekstra aan een opstelling die bestaat uit twee delen: een apparaat dat moleculen van barium-fluoride maakt, en een ander apparaat dat deze moleculen bijna stilzet om ze te kunnen onderzoeken.