Language Centre
Language Centre About us News

Ontdek het vernieuwde aanbod Nederlands voor moedertaalsprekers

11 februari 2022

Bij het Talencentrum kunt u terecht voor verschillende cursussen Nederlands voor moedertaalsprekers. Kies uit een standaardgroepstraining of pas in overleg met ons uw training geheel aan op uw eigen wensen. Ook geven we begin maart een gratis webinar! Lees snel verder en ontdek ons vernieuwde aanbod.

Webinar spelling

In de gratis Webinar spelling leert u aan de hand van tips en tricks hoe u voortaan consequent foutloze teksten aflevert.

Woensdag 2 maart, 14.00-14.45
Meer informatie en inschrijving

Helder schrijven

In de nieuwe workshop Helder schrijven frist u in slechts drie uur tijd uw kennis van de Nederlandse spelling- en stijlregels op.

Dinsdag 22 maart, 9.00-12.00
Donderdag 14 april, 18.00-21.00
Meer informatie en inschrijving

Schrijfcoaching

Heeft u behoefte aan feedback op uw eigen teksten, bijvoorbeeld omdat u regelmatig beleidsnota’s, rapportages, brieven of memo’s schrijft? Dan is een persoonlijk schrijfcoachingstraject wellicht interessant voor u.

Bekijk al onze mogelijkheden hier.

Laatst gewijzigd:01 september 2023 10:20