Skip to ContentSkip to Navigation
Language Centre
Language Centre About us News

Volg onze nieuwe cursus notuleren

27 februari 2024

Als notulist draag je de verantwoordelijkheid voor het verwerken, samenvatten en begrijpelijk maken van vergaderingen voor de lezers. Hoe kun je dit op de juiste manier doen? In de nieuwe cursus Notuleer als een speer van het Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen, leer je efficiënt notuleren door het aanscherpen van je schrijfvaardigheden.

Tijdens de cursus geven onze vakkundige docenten tips en oefeningen voor het maken van goede notulen. Ze behandelen onder andere de kenmerken van heldere notulen, de belangrijkste aspecten van Nederlandse grammatica en het schrijven van zakelijke en beknopte samenvattingen. Op deze manier schrijf je na de cursus heldere notulen! 

Volg onze cursus notuleren, die start op donderdag 28 maart! De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van elk 1,5 uur en wordt gehouden op locatie in de binnenstad.

decoratieve afbeelding
Laatst gewijzigd:24 april 2024 14:41

Meer nieuws

 • 10 juni 2024

  Om een wolkenkrabber heen zwermen

  In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

 • 24 mei 2024

  Lustrum 410 in beeld

  Lustrum 410 in beeld: Een fotoverslag van het lustrum 2024

 • 21 mei 2024

  Uitslag universitaire verkiezingen 2024

  De stemmen zijn geteld en de uitslag van de universitaire verkiezingen is binnen!