Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumOver onsNieuws

Grut nijs! Cursus Fries start bij het Talencentrum

23 januari 2018

Heb je tijdens het werk veel te maken met Friese collega’s, wil je je schoonfamilie nu eindelijk eens kunnen verstaan of heb je een voorliefde voor de Friese taal? Meld je dan nu aan voor de nieuwe cursus Fries die op 22 februari bij het Talencentrum van start gaat.

In de cursus Fries ligt de nadruk in eerste instantie op het spreken en verstaan van de Friese taal. De cursus is zowel toegankelijk voor beginners die niet verder komen dan pake en beppe, it ken net en oant moarn, als voor deelnemers die al een kleine basis hebben. Door middel van interactieve lessen zullen de cursisten de beginselen van de Friese taal onder de knie krijgen.

Dit jaar staat Friesland, en met name Leeuwarden, in de spotlight als culturele hoofdstad 2018. Een mooi moment voor het Talencentrum om een cursus Fries in het aanbod op te nemen. Met deze toevoeging aan het aanbod van het Talencentrum worden er op dit moment in dertien talen groepscursussen gegeven. Daarnaast zijn er nog veel meer talen mogelijk in een cursus op maat.

Cursus Fries

Voor meer informatie en om online in te schrijven, ga naar onze website.

Laatst gewijzigd:23 februari 2018 09:01
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...