Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumOver onsNieuws

67% korting op een cursus Nederlands voor uw personeel!

09 februari 2018

Op zoek naar een cursus Nederlands voor uw internationale medewerkers? Schrijf ze nu in voor een taaltraining bij het Talencentrum en u ontvangt tot 67% korting! Een goede taalbeheersing is essentieel voor effectieve communicatie op de internationale werkvloer. Daarom heeft de overheid een subsidie beschikbaar gesteld voor taallessen Nederlands voor zowel individuele als groepscursussen, tot een maximum van € 50.000 per organisatie.

Hoe werkt het?

1. U schrijft uw personeel in voor een cursus Nederlands bij het Talencentrum.
2. U vraagt subsidie aan (zie onderstaande links), waarbij u deels cursusinformatie gebruikt die wij aanleveren bij de offerte.
3. Uw personeel volgt de cursus Nederlands, u ontvangt uw subsidie rechtstreeks van de overheid.  


Neem contact met ons op!

Als u geïnteresseerd bent, bieden wij u graag een passende cursus Nederlands voor uw personeel. En uiteraard staan ook onze andere taaltrainingen, interculturele trainingen en bedrijfscommunicatietrainingen tot uw beschikking.

Talencentrum

T   +31 (0)50 363 5802
E   talencentrum@rug.nl
W   www.rug.nl/talencentrum

Laatst gewijzigd:02 maart 2018 11:17
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...