Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning

Volg een Executive MBA bij uw alma mater!

Wordt 2021 een jaar vol carrièresucces? Met een parttime Executive MBA van de University of Groningen Business School zet u de volgende stap in uw loopbaan en bereidt u zich voor op een topfunctie binnen de organisatie.

mba

Onderdeel van de Executive MBA is een internationale studiereis met vakgenoten en een individueel leiderschapstraject.

Profiteer van onze persoonlijke aanpak, blended learning en onderwijs van toonaangevende onderzoekers en business professionals. Ontdek meer over onze EMBA tracks op de website en tijdens vrijblijvende informatiesessies.

Executive MBA tracks:


Bekijk ook onze andere executive opleidingen:

Krijg binnen 2,5 dag meer grip op Big Data vraagstukken met het nieuwe programma:


Strategisch meebeslissen en een betere sparringpartner van het management worden? Pak de regie over het krachtenveld in het gezondheidslandschap met de academische leergang:


Als u zich verder wilt ontwikkelen in uw strategische partnerrol als HR-directeur of senior HR-manager, dan is dit programma van leiderschapsexperts Janka Stoker en Harry Garretsen ideaal voor u!

Janka Stoker leiderschapsprogramma

“Met name de afwisseling tussen de hoogleraren en de mensen uit de praktijk maakt dit programma zo dynamisch, ik zou iedereen aanraden om in zijn loopbaan zo'n programma te doorlopen, omdat je mooie inzichten krijgt en dat kunt relateren aan je eigen organisatie.

Madelein van Acker
HR-directeur Groep Koninklijke De Vries Scheepsbouw (Deelnemer editie 2019)


Wilt u uw kennis van de energietransitie verder ontwikkelen? En uw organisatie hierin verder helpen? Kies dit 5-daagse executive programma voor professionals, met kerndocent Machiel Mulder:


De laatste klantinzichten vertalen naar een effectieve Customer Experience Management strategie? In dit 5-daagse programma delen we wetenschappelijke kennis en best practices van leading examples in klantbeleving:


En ontdek meer over ons incompany aanbod!

incompany
Laatst gewijzigd:18 december 2020 15:24