Skip to ContentSkip to Navigation

Groningen Digital Business Centre

Faculty of Economics and Business
Groningen Digital Business CentreBlog
Header image Blog GDBC

Blog GDBC

RDW Techday 2019: IT starts with you!

Datum:21 maart 2019
Auteur:drs. ing. Bas Baalmans
RDW zaal
RDW zaal

Als RDW-er heb je het toch maar mooi voor elkaar. Want zo gewoontjes is het zeker niet dat er expliciet voor jou als medewerker ruimte en tijd wordt vrijgemaakt in je agenda om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden op het gebied van innovatie in je vakgebied. De RDW maakt het al een aantal jaren achtereen mogelijk voor al haar vaste medewerkers. Ook is er plaats voor haar partners, vanuit Samenwerking Noord. 

De RDW Techday 2019 is het resultaat hiervan. Alweer voor de derde keer georganiseerd en een bomvolle eerste etage van Hotel Van der Valk in Hoogkerk vormde het brandende middelpunt dit jaar op donderdag 21 maart. Een fascinerend overvol programma van s ’morgens half 9 tot-en-met half 5 in de middag was door het organisatiecomité opgetuigd, met daarin voor elke RDW-er en gast wat wils. Dit comité - overigens volledig bestaand uit RDW-ers zonder externe hulp - kan terugkijken op een geslaagd event want het boeide van A tot Z.

Bruno Fabre trapte af met een inkijk op de technologische ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en daarna ging het los in liefst zes zalen, onderverdeeld in thema’s als apps, innovatie, security en infrastructuur gecombineerd met workshops over onder andere Phyton. Aan het einde van de middag werd er gezamenlijk afgesloten met een heerlijk relaas van verkeerspsycholoog Karel Brookhuis die het geheel weer even in perspectief plaatste en relativeerde. De juiste man op de juiste plaats!

Over de auteur

drs. ing. Bas Baalmans
drs. ing. Bas Baalmans
Projectleider Groningen Digital Business Centre (GDBC)
/staff/b.s.baalmans/