Skip to ContentSkip to Navigation

Groningen Digital Business Centre

Faculty of Economics and Business
Groningen Digital Business CentreBlog
Header image Blog GDBC

Blog GDBC

GDBC zoekt kandidaat voor een mooie stage!

Datum:19 februari 2019
Auteur:Bas Baalmans
Student gezocht
Student gezocht

Voor een software en consultancy bedrijf uit Groningen dat coole gegamificeerde tools maakt waarmee consultants op leukere en slimmere manieren organisaties kunnen verbeteren zoeken we een student die zijn of haar stage wil vervullen of hier anderzijds aan de slag wil!

Wat we zoeken? Wij zoeken iemand die bij ons stage wil komen meelopen om coole en leuke marketing dingen te doen. Wil jij ons helpen met de drie marketing C's: Conversie, Conversie & Conversie? En lijkt het je leuk om mee te helpen om van ons bedrijf de RedBull van de consultancybranche te maken? Dan zoeken we jou!

Oh ja en als je Sales funneling, SEO, online strategie, (inbound) marketing campagnes, en retargeting ook leuk vindt dan is dat ook bijzonder handig!

Doe je een opleiding op het gebied van Commerciële Economie, met focus op marketing in de breedte én diepte met specialisatie in salesmanagement en / of marketingcommunicatie? Of studeer je Marketing Management met aandacht voor marketing, hands-on sales en marketingcommunicatie? Helemaal super!

Wat wij te bieden hebben? Een leuke plek om al werkend ervaring op te doen. We zitten op een prachtige dynamische locatie in Groningen met veel andere leuke bedrijven.

Alle ruimte om mee te denken en mee te werken aan onze strategie en de uitvoering ervan. We kunnen je veel verantwoordelijkheid geven en hebben bijna twintig jaar ervaring in sales en accountmanagement voor een goede begeleiding van jou.

Ben je iemand die denkt in kansen? Dan is dit de stageplek voor jou! Voor meer informatie en / of aanmelding graag contact met Bas Baalmans, b.s.baalmans@rug.nl 06 22494353

Over de auteur

Bas Baalmans
Bas Baalmans
Projectleider Groningen Digital Business Centre (GDBC)
/staff/b.s.baalmans/