Skip to ContentSkip to Navigation

Customer Insights Center (RUGCIC)

Faculty of Economics and Business
Customer Insights Center (RUGCIC)Education

Opleidingen voor werkenden

Het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) biedt samen met de University of Groningen Business School diverse specialistische opleidingen die zijn afgestemd op werkenden met praktijkervaring.

Deze zijn toegankelijk voor bedrijfsleden (korting)...
maar ook voor niet-leden. Nu de laatste inschrijfkansen!

RUGCIC alumni

Inschrijfprocedure

Inschrijvers die zich via het formulier op de desbetreffende opleidingssite hebben ingeschreven, ontvangen binnen twee weken een schriftelijke bevestiging.

Afhankelijk van de beschikbare plekken hoor je zo spoedig mogelijk of je al dan niet voor de opleiding van je keuze bent geplaatst.

Deelnemers ontvangen vervolgens uiterlijk twee weken voor aanvang alle benodigde informatie, waaronder de datumlijst en de routebeschrijving.

Tijdens de collegedagen wordt het benodigde cursusmateriaal uitgereikt.

Eventuele toekomstige opleidingen en prijzen op deze website en in de brochures zijn steeds vermeld onder voorbehoud.

Indien daarin wijzigingen optreden, worden alle deelnemers tevoren schriftelijk dan wel telefonisch op de hoogte gesteld.

Onderscheidend in kwaliteit

De opleidingen worden onder andere in nauwe samenwerking met de University of Groningen Business School (UGBS) georganiseerd.

Dankzij deze samenwerking is het mogelijk om hoogwaardige academische opleidingen aan te bieden, die zorgen voor resultaat voor jou en je bedrijf.

Iets anders trainen?

Het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) biedt ook maatwerk InCompany Courses aan, speciaal voor bedrijven, teams of afdelingen gericht op marketing, customer intelligence, customer relationship management, sales, big data analyses, klantinzichten, enzovoorts.

Een belangrijk voordeel van een InCompany Course is het feit dat deze uitsluitend openstaat voor collega's binnen de eigen organisatie.

Hierdoor kan specifiek en vertrouwelijk worden ingegaan op klant gerelateerde onderwerpen die leven in het eigen bedrijf. Ook kunnen opdrachten worden gelinkt aan taken in de eigen werkomgeving; dit kan de effectiviteit van medewerkers sterk verbeteren.

Doelgroepen, ingangseisen, aantal dagen en locaties zijn aanpasbaar. De inhoud van deze opleidingen wordt in samenspraak met de opdrachtgever op maat gemaakt voor de specifieke organisatie.

Fiscale aftrekbaarheid

Wist je dat onze opleidingskosten fiscaal aftrekbaar zijn voor jezelf of voor jouw werkgever?

Letterlijk afzwaaiende RUGCIC alumni
Letterlijk afzwaaiende RUGCIC alumni

Meer weten?

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken! Dit geldt zowel voor bedrijven die een opleiding op maat willen voor medewerkers, als voor medewerkers die zelf een opleiding willen volgen.

Laatst gewijzigd:05 juli 2019 11:07
printView this page in: English
Follow us onlinkedin facebook twitter