Skip to ContentSkip to Navigation

Customer Insights Center (RUGCIC)

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Customer Insights Center (RUGCIC)Meetings

Overzicht van meetings

Het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) organiseert vele meetings voor haar bedrijfsleden.

Hieronder vind je het overzicht van alle meetings.

Ben jij hier binnenkort ook weer bij?

Seminars voor alle leden en geïnteresseerden

Jaarlijks organiseert het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) diverse seminars in centraal Nederland voor alle leden en geïnteresseerden. Wil jij ook aanschuiven? Klik hier voor meer informatie over het eerstvolgende seminar.

Ronde Tafel bijeenkomsten voor Basisleden

Bij onze Ronde Tafels voor basisleden wordt aan de hand van een actueel klantenvraagstuk kennis gedeeld met andere bedrijven die tegen dezelfde lastigheden aanlopen vaak omdat ze allemaal dezelfde of vergelijkbare klantengroepen bedienen vanuit een aanvullend perspectief. Ook meedoen? Klik hier voor meer informatie over Ronde Tafels.

Workshops voor Premium leden

Voor Premium leden van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) organiseren we workshops op hun kantoor, waarbij we ingaan op een actueel relevant thema en deze bovendien samen vertalen naar goed passende marktkansen. Is dit iets voor jou? Klik hier voor meer informatie over workshoponderwerpen.

Executive Meetings voor Premium leden

Onder Premium leden van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen (RUGCIC) zijn de Executive Meetings inmiddels een toonaangevend begrip, waarbij in een klein selectief uitgenodigd directie- en managementgezelschap op hoog niveau kennis wordt gedeeld over klant gerelateerde vraagstukken. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over Executive Meetings.

Raad van Advies voor Premium leden

Eens per jaar organiseren we een bijzonder type Executive Meeting: de Raad van Advies bijeenkomst, waarbij Premium leden worden uitgedaagd om mee te denken over de onderzoeksonderwerpen waarmee ons wetenschappelijk kenniscentrum zich in de komende periode zal bezighouden.

Wil jij ook gastheer of -vrouw zijn?

Werk jij op de afdeling marketing bij één van onze bedrijfsleden en wil jij ook zo'n meeting organiseren? Het vergt vaak slechts een zaaltje op je eigen kantoor! Wij kunnen vanuit het Customer Insights Center een lezing met een overzicht van wetenschappelijke kennis verzorgen. Ook regelen wij vanuit RUGCIC de uitnodigingen aan een tiental andere leden om aan te schuiven. Wellicht helpt de efficiënt gebundelde kennis van zo’n middag jouw bedrijf om een sprong voorwaarts te maken. Verder is het natuurlijk altijd handig om anderen te kennen die met vergelijkbare vraagstukken bezig zijn. Samen weten we meer dan alleen!

Wil jij de eerstvolgende meeting hosten? Stuur een mail naar cic@rug.nl.

Laatst gewijzigd:14 februari 2019 13:27
printView this page in: English