Skip to ContentSkip to Navigation

Customer Insights Center (RUGCIC)

Faculty of Economics and Business
Meetings

Data Analisten Meeting

Op dinsdag 5 oktober vindt onze eerste Data to impact meeting plaats. Deze meetings zijn bedoeld voor data analisten om zelf aan de slag te gaan met de data. De meetings zullen enerzijds de theorie in gaan over het onderwerp, waarna de praktische kant van het onderwerp wordt belicht. Vervolgens zullen we voor het merendeel zelf aan de slag gaan met de data om ervoor te zorgen dat je met jouw analyses impact kunt maken in je organisatie.

Data to impact 1: Tekstmining

Ben jij al helemaal thuis in tekstmining of wil je juist iets meer bijleren? Dan helpen wij jou graag verder. In de middag van dinsdag 5 oktober gaan we samen met Dr. Evert de Haan en Dennis Kroese (Achmea) de diepte in op het gebied van text mining. De middag zal een combinatie van theorie en praktijk zijn. Vervolgens zullen we voor het merendeel zelf aan de slag gaan met de data om ervoor te zorgen dat je met jouw analyses impact kunt maken in je organisatie.

Het doel is om te focussen op problemen waar jullie nu mee strugglen, zodat je je nieuwe inzichten gelijk kunt toepassen in je organisatie. Heb jij problemen waar je tegenaan loopt of wellicht zelfs een dataset waar we met zijn alleen aan de slag kunnen om jouw kwestie op te lossen (AVG proof uiteraard)? Laat het ons weten, zodat we hier mee bezig kunnen tijdens de sessie. We sluiten deze middag af met een korte borrel. Geïnteresseerd? Schrijf je direct in!

Datum: Dinsdag 5 oktober 2021

Tijd: 13:00 - 17:00

Locatie: Online in Google Meets

Ondersteunt jouw organisatie Google Meets niet? Laat dit dan weten, dan zoeken we een ander online middel.

Dit evenement is alleen voor werknemers wiens bedrijf lid is van het RUGCIC. Wil je weten of jouw bedrijf lid is? Bekijk dan de volgende pagina. Heb je vragen met betrekking tot dit evenement? Stuur dan een mail naar cic rug.nl

Laatst gewijzigd:22 september 2021 09:28
Follow us onlinkedin facebook twitter