Skip to ContentSkip to Navigation
Customer Insights Center (RUGCIC)
Faculty of Economics and Business
Customer Insights Center (RUGCIC) Events

Marketing Talent Event

Dit evenement overbrugt academische kennis en praktische bedrijfservaring: het Marketing Talent Event. Dit evenement is een platform waar de dynamische wereld van marketingonderwijs en de realiteit van het bedrijfsleven samenkomen, met als doel een inspirerende uitwisseling van ideeën, ervaringen en kansen.

Het Marketing Talent Event, voor het eerst met succes gelanceerd in januari 2024, is ontworpen om de interactie tussen MSc Marketing studenten en toonaangevende bedrijven in de industrie te faciliteren. Dit evenement biedt een unieke kans voor bedrijven om direct in contact te komen met aanstaande marketingtalenten.

Het programma van het evenement is zorgvuldig samengesteld om zowel inzicht te bieden in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de marketingwereld als een platform te bieden voor netwerken en persoonlijke interactie:

  • Een kick-off met een pitchwedstrijd laat zien hoe de scherpste studenten hun innovatieve oplossingen presenteren voor real-world marketinguitdagingen.
  • Tijdens de netwerklunch kunnen bedrijfsvertegenwoordigers in gesprek gaan met studenten, wat leidt tot waardevolle inzichten en potentieel toekomstige samenwerkingen.
  • Een presentatie vanuit het bedrijfsleven en paneldiscussies bieden diepgaande analyses en discussies over actuele onderwerpen in retailmarketing en daarbuiten.

Door deel te nemen aan dit evenement, krijgt jullie bedrijf de kans om direct betrokken te zijn bij de ontwikkeling van toekomstige marketingprofessionals en tegelijkertijd jullie eigen inzichten en ervaringen te delen. Het is een kans om niet alleen bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van getalenteerde studenten, maar ook om nieuwe perspectieven en ideeën te verkennen die van invloed kunnen zijn op jullie eigen strategieën en benaderingen in de dynamische wereld van marketing.

Enthousiast geworden om als bedrijf aanwezig te zijn bij ons komende Marketing Talent Event? Mail dan naar cic@rug.nl

Laatst gewijzigd:15 februari 2024 11:33
Follow us onlinkedin facebook twitter