Skip to ContentSkip to Navigation
Expertisecentrum HRM&OBOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Expertisecentrum HRM&OB

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Expertisecentrum Human Resource Management & Organisational BehaviourProjectenUsing CreativityServices

Samenwerken

puzzel

U leert van ons, wij leren van u

Wij delen graag onze kennis met u. Zowel onze expertise op het gebied van creativiteit en innovatie binnen organisaties, als onze kennis van de methodes waarop creativiteit en innovatie kunnen worden gestimuleerd bij individuele medewerkers en in teams. Door dit samen met organisaties die geïnteresseerd zijn in deze thema’s te onderzoeken, investeren we in hun organisatie en vergroten we tegelijkertijd onze kennis.


Interesse?

Doe mee met ons onderzoek en profiteer van onze expertise. Zo leren wij meer over uw organisatie, en de manier waarop in uw organisatie wordt omgegaan met creativiteit.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Rapporten waarin we uiteen zetten hoe uw organisatie zich verhoudt tot soortgelijke andere organisaties (benchmarking). Aan de hand van deze kennis kunt u strategische beslissingen nemen.
  • Deelname aan seminars, workshops, en congressen. Deelnemers aan het onderzoek worden op de hoogte gehouden, en kunnen gratis deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd.
  • Artikelen op onze website en andere (openbare) publicaties.

Wat vragen we van u?
Deelname aan ons onderzoek. Dit houdt vooral in dat u ons toestemming geeft om met uw medewerkers en managers in gesprek te gaan en gegevens te verzamelen. Dit zal veelal gaan om interviews, het invullen van vragenlijsten, en eventueel het ter beschikking stellen van documenten of bedrijfsgegevens.

Om welke gegevens het gaat, hangt af van uw organisatie en zal in overleg worden afgesproken. Om organisaties met elkaar te kunnen vergelijken is het wel nodig dat een standaard set aan metingen wordt afgenomen in uw organisatie.

Vertrouwelijkheid
Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Nooit zal uw identiteit of de identiteit van uw organisatie bekend worden gemaakt, op wat voor manier dan ook, tenzij met expliciete toestemming. We maken concrete afspraken over vertrouwelijke gegevens en hoe daar mee om te gaan. Gegevens worden altijd geanonimiseerd opgeslagen. Gegevens worden slechts gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.


people

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op

Laatst gewijzigd:08 november 2017 11:57
printView this page in: English