Aletta Jacobs School of Public Health

Together for more healthy years
Aletta Jacobs School of Public Health Projects De PreventieVersneller

Nieuws & events

2020: decennium van preventie en leefstijl
Datum:07 juli 2020

Het decennium van preventie en leefstijl is van start. De overheid, zorgverleners, zorgverzekeraars en werkgevers geven de overgang van zorg en genezen naar gezondheid en voorkomen verder vorm.

Belangrijk: handen ineen voor meer leefkracht en preventie
Datum:07 juli 2020

Beter voorkomen dan genezen. Daarom krijgen leefkracht en preventie een steeds prominentere rol bij Menzis. Belangrijk is het natuurlijk wel dat meer partijen hun verantwoordelijkheid pakken. Zoals huisartsen. We organiseerden voor hen een preventiewebinar. En voor andere beïnvloeders een online leefkrachtdialoog.

Jochen Mierau over 2diabeat
Datum:07 juli 2020

Jochen Miearau: "2diabeat is een waardevol programma dat werkt aan een complete aanpak om door middel van samenwerking en kennisontwikkeling de preventie van diabetes te bevorderen.''

Menzis over preventie
Datum:07 juli 2020

Leefstijl en preventie uitgelegd door Menzis in een minuut

Voortgangsrapportage Nationaal Preventieakkoord 2019
Datum:07 juli 2020

Het rapport beschrijft welke voortgang is geboekt op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord.

Menzis Preventiecongres
Wanneer:vr 09-10-2020 09:30 - 17:00