Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXBètasteunpunt

Jan Kommandeurprijs 2018

Win een reis naar Servië met je profielwerkstuk!

Is je profielwerkstuk af en ben je er zo trots op dat je het met anderen wilt delen? Stuur het op naar het Bètasteunpunt en ding mee naar de Jan Kommandeurprijs! Deze prijs wordt uitgereikt voor het beste profielwerkstuk in een N-profiel. Als je eerste wordt win je, naast eeuwige roem, ook deelname aan de "International Conference for Young Scientists" in Servië en een geldbedrag van € 200,-.

Stuur je profielwerkstuk in!

Volledige inschrijvingen dienen uiterlijk 7 maart 2018 binnen te zijn.

Als je profielwerkstuk bij ons is binnengekomen, krijg je een ontvangstbevestiging. Rond 20 maart hoor je van ons of je wel of niet genomineerd bent. Je krijgt dan ook informatie over wat je precies moet doen als je genomineerd bent. De prijsuitreiking zelf is op donderdag 29 maart 2018. Zorg ervoor dat je deze dag vrijhoudt, zodat je je profielwerkstuk ook kunt presenteren.

Wat valt er te winnen?

Allereerst zijn er geldbedragen beschikbaar voor de beste drie werkstukken: € 200,- voor de eerste prijs, € 150,- voor de tweede prijs, €100,- als derde prijs en de publieksprijs bedraagt € 100,-. De eerste en tweede prijs ontvangen als extra een geheel verzorgde reis van 19 april t/m 25 april naar Belgrado, Servië in het kader van de "International Conference for Young Scientists". Daar geven de winnaars een presentatie van hun onderzoek in het Engels. Aan de conferentie nemen ca. 20 landen deel.

Winnaars vorige jaren

De prijswinnaars van voorgaande jaren zijn hier te vinden. Ook kun je hier filmpjes zien van de genomineerden van dit jaar en voorgaande jaren! Doe hier inspiratie op voor leuke profielwerkstukken!

Wie was Jan Kommandeur?

Jan Kommandeur(1929-2012) was tussen 1961 en 1994 hoogleraar fysische chemie aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1970 stichtte hij de Jonge Onderzoekers Groningen om kinderen op een uitdagende en creatieve manier te interesseren voor wetenschap. Vandaag de dag organiseren de Jonge Onderzoekers nog steeds technische activiteiten voor kinderen van 8-18 jaar oud.

Laatst gewijzigd:20 november 2017 09:48