Universiteitsbibliotheek Hulp Pure support Werken met Pure Affiliaties en auteurs-ID

Affiliaties wijzigen

Wanneer je je publicaties toevoegt aan Pure, zorg er dan voor dat je affiliatie correct is geregistreerd.

Standaard zal je huidige affiliatie (aan de Rijksuniversiteit Groningen) door Pure worden voorgesteld. Wanneer je een pre-Rijksuniversiteit Groningen-publicatie toevoegt aan Pure, dien je deze affiliatie te wijzigen naar de organisatie waarvoor je voorheen werkte.

Wijzig de affiliatie op je pre-Rijksuniversiteit Groningen onderzoekspublicatie in vijf eenvoudige stappen:

1. Open de publicatie in Pure, scroll naar beneden naar de sectie Authors and affiliations;
  2. Klik op Edit om de affiliatie op Author te wijzigen;
auteurs en affiliaties

3. Het volgende pop-upscherm wordt geopend, waarin je de affiliatie bij de huidige organisatie-eenheid (1) deselecteert, en je aansluit bij een externe organisatie (2)

edit person

4. Zoek en selecteer de juiste organisatie, of maak een nieuwe aan, als de organisatie nog niet bestaat in Pure. Selecteer de organisatie door op de naam te klikken;

voeg organisational unit toe

Let op: in de Managing Organisational unit wordt nog steeds je huidige afdeling aan de Rijksuniversiteit Groningen genoemd.

Dit heeft te maken met welke facultaire coördinator verantwoordelijk is voor de afhandeling van je onderzoeksoutput in Pure.

publicatie beheerd door

5. Bewaar de publicatie (door op de knop "Save" onderaan de pagina te klikken).

Bewaar
Laatst gewijzigd:24 januari 2024 12:04