Skip to ContentSkip to Navigation

Centre of expertise In the LEAD

Faculty of Economics and Business
In the LEADPartnership

Mogelijkheden voor samenwerking

Een vraag over leiderschap binnen uw organisatie? Wetenschap biedt inzichten en reikt handvatten aan.


Om antwoord te geven op praktische vragen over leiderschap in organisaties, voeren wij innovatief onderzoek uit en combineren de nieuwste wetenschappelijke inzichten met specifieke en originele data. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor onderzoeksprojecten:

  • Op maat gemaakte projecten op basis van een specifieke vraag binnen een organisatie, die beantwoord kan worden in relatief korte tijd: drie maanden tot één of twee jaar. Het startpunt wordt hierbij gevormd door een vraag uit de praktijk die ook relevant is vanuit een wetenschappelijk perspectief.
  • Projecten die beginnen met een wetenschappelijke vraag, maar tegelijkertijd ook een praktische relevantie hebben. Dit kan de vorm aannemen van een post-doc project (zoals het onderzoeksproject met Aedes), maar kan ook ontworpen zijn als een gezamenlijk project op basis van data-analyses (zoals het onderzoeksproject met Korn Ferry Hay Group of KDVI).

Lees meer over onze reeds uitgevoerde onderzoeksprojecten.

Heeft u interesse in een samenwerking met expertisecentrum In the LEAD? Het leiderschap van uw organisatie kan profiteren van onze wetenschappelijke inzichten. Neem contact met ons op.

Laatst gewijzigd:08 augustus 2018 09:53
printView this page in: English