Skip to ContentSkip to Navigation

Centre of expertise In the LEAD

Faculty of Economics and Business

De Talkshow De Staat van Leiderschap

Wanneer:di 30-11-2021 15:30 - 16:30
Waar:online

Hoe gaan leiders om met de uitdagingen in de complexe wereld van nu? Deze tijd biedt nieuwe kansen, maar we staan ook voor grote uitdagingen. Samenleving, economie, gezondheid en milieu staan onder druk. De Staat van Leiderschap steekt een peilstok in de wereld van nu en kijkt hoe het ervoor staat met leiderschap anno 2021. Tijdens De Talkshow op dinsdag 30 november om 15.30 uur spreken wij met diverse bestuurders en ondernemers over hybride werken en leiderschap. Wil jij hier bij zijn? Meld je gratis aan!

Hoogleraren Janka Stoker en Harry Garretsen zorgen voor een wetenschappelijke onderbouwing rondom het thema leiderschap en hybride werken. Zij doen al jarenlang onderzoek naar leiderschap voor de Rijksuniversiteit Groningen in Expertisecentrum In the LEAD. Naast de tafelgesprekken is er tijdens De Talkshow een muzikaal intermezzo en ook gastcolumnist Marcel van Roosmalen krijgt het woord.

De Talkshow wordt georganiseerd door de Baak en VNO-NCW. Geheel in lijn met het thema is het evenement zowel live als online bij te wonen. Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW en Marcel Wintels, directeur de Baak, heten je online of live van harte welkom!

Aanmelden gratis hybride seminar