Skip to ContentSkip to Navigation
Centrale Medische Bibliotheek
UMCG
Centrale Medische Bibliotheek Nieuws

Nieuw: Visible Body's Human Anatomy Atlas

22 oktober 2020
Human Anatomy Atlas

We hebben nu toegang tot de uitgebreide 3D-atlas van het menselijk lichaam van Visible Body. Het omvat alle lichaamssystemen, algemene anatomie en geslecteerde microanatomie.

  • Leer meer over de mannelijke en vrouwelijke anatomie met duizenden 3D-modellen die 11 systemen omvatten: zenuwstelsel, skelet, bloedsomloop, spierstelsel, spijsvertering, urinewegen, lymfatische, endocriene en reproductieve systemen.
  • Bestudeer structuren interactief in 3D om een ​​dissectie-labervaring te simuleren. Draai, zoom in en uit, ontleed door de oppervlakkige anatomie heen om diepe en verborgen structuren te bestuderen, of bekijk structuren geïsoleerd.
  • Bestudeer gedetailleerde informatie, leer over veelvoorkomende pathologieën en vergelijk 3D-modellen zij aan zij met lichaams- en diagnostische beelden.
  • Duik in de microanatomie van weefsels en speciale organen, waaronder het oog, het oor en de tong.
  • Test uw kennis met honderden dissectiequizzen.
  • Op uw mobiel? Verander uw omgeving in een laboratorium met de augmented reality-functie - geen handschoenen of witte jas nodig!


Hulp

Ga naar de site van Visible Body voor tips en trucs voor het werken met de Human Anatomy Atlas.

Demo video

Of kijk eens naar deze mooie stap-voor-stap demonstratievideo

Laatst gewijzigd:06 november 2020 17:46
View this page in: English

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...